Your message was sent successfully

Tävlingen är avgjord

Dela

Nu har vi läst igenom alla inkomna tävlingsinlägg, fyllda med vackra sommarstrofer, härliga höstdrömmar och roliga rim. Beslutet var inte lätt, men nu är det taget: vinnaren av en weekend i sommar/höst heter Stefan Högström. Stefans drömmar om att ”bara vara” övertygade juryn och vi tror att detta är helt rätt ställe för det.

Den vinnande motiveringen löd:
Slippa vara goda grannen, vänliga släktingen snälla arbetskollegan, duktiga pappan och bästa vännen utan bara få vara, vara jag, bort från stress och press och alla måsten för stund med min egen drottning till fru för en avkopplande välförtjänt barnfri ledighet till kungliga Copperhill Mountain Lodge och bara njuta tillsammans…

Grattis Stefan och välkommen hit för att bara vara – resten tar vi hand om. Alla ni andra, stort tack för era fina bidrag.