Your message was sent successfully

Topptur med Landcruiser

Dela

I höst kan du för första gången ta bilen till fjälltoppen. Upplev vad de modernaste SUV-modellerna klarar av: lär dig hantera bilens olika system där vi utmanas i extrema lutningar, uppåt, nedåt och sidolutningar i en teknikbana. Vi avslutar med att bestiga en fjälltopp med bilen.

Introduktion
Vi startar med en kort genomgång av bilen och dess system och funktioner samt säkerhetsföreskrifter. Tilldelning av bilar och transport mot teknikbanan.

Teknikbanan
Här kommer vi få möjligheten att prova olika situationer där både du och bilen sätts på prov. Hur gör du för att komma över ett djupt dike? Hur brant nedförslutning klarar du köra? Hur mycket kan de luta innan det ….Vi hjälper dig att lyckas.

Till toppen
Vi avslutar med att bestiga Mullfjällstoppen med bilarna. Dina tidigare övningar och kunskaper ger dig möjligheten att fixa det. Väl uppe på toppen ca 800 m.ö.h. så kommer ni att kunna blicka ut över Åredalens magnifika fjällmassiv. Efter en välförtjänt paus tar vi oss ner med bilarna igen vilket är minst samma utmaning som ta sig upp ….

Pris
Privatpersoner: 1695 kr/person inklusive moms. Aktiviteten utgår från Camp Åre vid Åre Strand
Konferensgrupper: För konferensgrupper lämnas offert. Vid gruppbokningar utgår vi från Copperhill. Vi kan även inkludera måltidsförslag, t.ex. souvas över öppen eld med nybakat tunnbröd uppe på Mulfjällets topp.
Min antal 4 personer,  max 16–20 personer.

Bokning och mer information
Kontakta Niclas Gravenfors, Arctic Driving
Telefon 0708-59 55 65, www.arcticdriving.se