Your message was sent successfully

Nyheter vintersäsongen 2011/2012

Dela

Bakom kulisserna på hotellet pågår just nu en febril aktivitet för att sy ihop alla detaljer inför vintern. Här kommer lite förhandsinformation om vad som väntas:

Nytt VIP-spa.
I februari 2012 invigs en ny VIP-avdelning på hotellets prisbelönta spa, Level Spa. Det blir en samiskinspirerad spaupplevelse för alla sinnen, som inte liknar någonting du tidigare upplevt.

Ny restaurang med lokal prägel.
Hotellets restauranger får tillökning med en ”fine dining”-matsal i biblioteket. Här kommer det att serveras mat i yttersta svenska klass med jämtländska och svenska råvaror i modern form, där drycken kommer att ha en framträdande roll. Preliminärt öppningsdatum är i december 2011.

Satsning på familjeveckor.
Under skollovsveckorna (jul, nyår, sportlov och påsk) erbjuder hotellet barnpassning och ledarledd aktivitetsklubb för barn. I kombination med hotellets fullservicekoncept, stora familjesviter och ski-in/ski-out-läge i Åres mest barnvänliga skidområde, är det svårt att få en bekvämare skidsemester för hela familjen.

Miljöcertifiering.
I vinter kommer miljöprojektet ”Operation Penguin” att vara avklarat och Copperhill Mountain Lodge blir därmed miljöcertifierat enligt ISO 14001. Centralt för ISO-standarden är arbetet med ständiga förbättringar, vilket passar oss utmärkt eftersom vi anser att ett effektivt miljöarbete måste vara både dynamiskt och ambitiöst.

Exklusiv jaktklubb.
Vår helt nya jaktklubb ”Copperhill Hunting Club” erbjuder förstklassiga jaktupplevelser i den jämtländska urskogen. Här finns exklusiv tillgång till orörda jaktmarker med björn, älg, lo och fågel. Bo i jaktstuga ett par nätter och samlas därefter för spa, bastu och utsökta middagar i ”The Villa”. Läs mer om Copperhill Hunting Club.

Mer information.
För mer information om vinterns nyheter på Copperhill Mountain Lodge, välkommen att kontakta pressansvarig Sara Ekdahl: press@copperhill.se, telefon 0647-143 00.