Your message was sent successfully

Yogaretreat 18-21 mars

Dela

Kombinera yogaklasser med fjällutsikt, aktiva dagar på skidor, god mat och sköna stunder på spa. Det kan nog knappast bli en bättre vinterupplevelse, för både kropp och själ. Passar alla nivåer – även nybörjare.

På Copperhill Mountain Lodge bor du med ski-in/ski-out till Åres liftsystem och vidsträckta vyer över fjällvärlden. Inom hotellets väggar ryms njutning för alla sinnen: samiskt spa, fjällnära mat och avslappnat lodgeliv. Yogaklasserna är förlagda till morgnar och sena eftermiddagar, så att du kan åka skidor hela dagarna om du önskar.

Om yogan

Klasserna är 75 minuter långa och anpassas till alla nivåer. Klasserna är dynamiska och innehåller dessutom djupstretching, andningsteknik och grundliga genomgångar av positioner. En mjuk vinaysa flow blandas med yinyoga.

Vinyasa flow:
Vinyasa flow är en fysisk yogaträning där positioner och andning möts och blir till mjuka, lekfulla serier. Kroppens flexibilitet, styrka och balans tränas i dynamiska sekvenser och blandas med fördjupade positioner där vi stannar upp och jobbar på teknik, placering och närvaro. Yoga Flow har sina grunder i Ashtanga. Klassen avslutas alltid med avslappning.

Yinyoga:
Yinyoga är en fysisk men stillsam yoga där vi sjunker in i ett antal olika positioner under en längre tid. När vi med avslappnad muskulatur stannar kvar i positionen under 3 – 5 minuter går övningen djupare – både fysiskt och mentalt. På det fysiska planet stretchas bindväven runt muskler, skelett, leder och ligament. Många av övningarna stärker och öppnar upp framför allt höfter, bäcken och nedre delen av ryggen. Yinyoga kan ses som ett komplement till mer dynamiska yogastilar då musklerna är aktiva.

Instruktör:
Elin Jensen är utbildad och Yoga Alliance-certifierad i Vinyasa Flow av Angela Boltz, Philadelphia, och Michael Fukumura, San Diego via Montezuma Yoga. Elins klasser är lustfyllda, kreativa och fyllda av grace. Hon har tränat yoga i 12 år och undervisat i yoga sedan 2008. Elin bor i Båstad och är instruktör på Torekov Hotell, Hotell Skansen och Yoga Flow Båstad. Detta är Elins tredje retreat på Copperhill Mountain Lodge. Mer information om Elin hittar du på www.yogaflowbastad.com

Yogapaket 18–21 mars 2012

Yogapaketet kostar 4.995 kronor per person och inkluderar:
– boende söndag–onsdag i del av dubbelrum
– yogaklasser enligt programmet nedan (totalt 6 klasser)
– frukostbuffé varje dag
– tvårätters middag i hotellets restaurang Niesti varje dag
– fri entré till vårt prisbelönta spa Level Spa & Health Club, under hela din vistelse

Yogaprogram:
sön 18 mars: 17–18.15 / lugn flow
mån 19 mars: 08-09.15 / dynamisk flow
mån 19 mars: 17-18.15 / yinyoga
tis 20 mars: 08-09.15 / dynamisk flow
tis 20 mars: 17-18.15 / yinyoga
ons 21 mars: 08-09.15 / dynamisk flow

Övrigt:
sön 18 mars: 16.30 / välkomstmöte
sön 18 mars: 19.00 / valfri gemensam middag

BOKA YOGAPAKETET PÅ WEBBEN

Om du har frågor om hotellet och yogapaketets upplägg, kontakta oss gärna på telefon 0647-143 00 eller skicka e-post till reservations@copperhill.se
Om du har frågor om själva yogaklasserna, vänligen kontakta instruktören Elin Jensen på yogaflowbastad@gmail.com

Se bilder från yogapaket i mars 2011 »