Your message was sent successfully

Två dagar kvar till startskottet – nu laddar vi för Åre XCO

Dela

På lördag är det äntligen dags för Åre Cross Country Open. Vi har börjat dra sladdar, bära prylar, hissa flaggor och lägga öl på kylning i målområdet utanför hotellet. Vädret ser lovande ut och längdåkareliten är peppade att äntligen få tävla mot kreti och pleti. Missa inte årets skidfest! Det finns flera sätt att delta:
1. Tävla mot eliten i hela banan – du startar en halvtimma före Hellner och gänget. Efteranmälan fram till två timmar före start.
2. Tävla i afterski-klassen – du sprintar bara uppför slutsträckan mot mål, rakt in i baren. Efteranmälan fram till två timmar före start.
3. Ta med skidorna och hoppa på gratisbussen till Björnen från Åre, ta sedan liften upp till målområdet vid Copperhill Mountain Lodge och njut av en happy-hour-öl medan du ser andra sprinta upp till mål.