Your message was sent successfully

5 sommartips från personalen

Dela

Vi pratar mycket om vackra utsikter, sköna stunder på spa och god vällagad mat när vi beskriver hotellet. Men det finns så oändligt mycket mer, både smått och stort, som gör Copperhill Mountain Lodge till vad det är. Vad det kokar ner till, kan man säga, är personerna bakom alltihop. De som lagar den här maten, serverar vinet, löser problemen och knådar trötta ryggar och fötter, balanserar brickor och siffror och högar med tvätt. Vad vet de, som kan göra din vistelse snäppet mer fantastisk?

Fem tips från personalen inför fjällresan i sommar
1. Gå upp lite tidigare än vanligt och tassa ner till Level Spa och morgonbada. Det är ett helt fantastiskt sätt att starta dagen på. Är man riktigt morgonpigg och vill ha den absolut bästa starten rekommenderar jag att man gör hela Copperhills sparitual i arla morgonstund så börjas dagen skrubbad och klar. / Ebba, receptionsansvarig
2. Avsätt tid till en riktig långfrukost. /Johan, food & beverage manager
3. Ta med löpträningen ut på fjället. Åreskutan runt på ungefär 25 km är en magisk upplevelse. / Pernilla, hotelldirektör
4. Hyr kajak och paddla på Åresjön. Avslappnande och härligt. / Mariann, säljare Norge
5. Boka din sommarvistelse tidigt. Alltså nu. Då får du absolut bäst pris och bäst erbjudanden. Det vet jag med säkerhet. / Ulrika, revenue manager