Your message was sent successfully

Fler sommartips från personalen

Dela

Sommarsäsongen har dragit igång med buller och bång. Och personalen på Copperhill delar med sig av fler härliga, personliga sommartips till dig som funderar på eller redan har bokat, din barmarksvistelse hos oss. Och psst, det finns fortfarande en del datum kvar där vi kan erbjuda 30% rabatt på ordinarie priser.

1. Packa med matsäck från vår frukostbuffé och ta bilen till underbara Ullådalen. Vandra omkring i området, där det finns många fina leder. Avsluta med ett bad i Ullån som erbjuder naturens egen spaanläggning och äventyrsbad. En sommarklassiker i min familj! / Lina, bagare
2. Helikopterplattan på Copperhill när solen skiner! Att sitta där ute med en bra bok och något gott i glaset är bland det bästa som finns. / Carolina, hovmästare
3. Åk en onsdagseftermiddag och kväll till Kall, kolla in det gamla lanthandelsmuseet  och auktionen samt njut av vyerna från andra sidan Åreskutan. / Åsa, redovisningsekonom
4. Prova att cykla downhill! / Nadja, spaterapeut
5. Jämtland är känt för sin matkonst med lokala råvaror. Ett lite annorlunda tips är att besöka JämtTinas Havtornsodling på Frösön. Havtorn är ett av världens nyttigaste bär och hos Tina finns det både en odling med 370 buskar, en gårdsbutik,  en blomsterträdgård och ett växthuscafé. Ett måste är att testa en bit av deras Havtornskaka! / Anki, projektledare