Your message was sent successfully

Petter lyfter hållbarhetsfrågor

Dela

I senaste numret av tidskriften Form finns en stor intervju med Copperhill Mountain Lodges ägare Petter A. Stordalen. Här kan du läsa om hans kompromisslösa inställning till hållbarhet och ansvar, samt om hans orubbliga tro på konsumentens makt. På Copperhill Mountain Lodge arbetar vi i samma anda ständigt med miljöfrågor och socialt ansvar. Ibland är vi ganska dåliga på att informera om våra ekologiska frukostar, om våra lokalt inhandlade ostar och köttstycken, om hållbarhetscertifierade skinnfällar, samt om det faktum att en krona per rumsnatt oavkortat går till organisationen NetWorks arbete med att hjälpa utsatta barn och kvinnor i Rumänien till självhjälp. Läs intervjun med Petter för att få veta mer om Nordic Choice generella policies, och läs mer om vår miljöpolicy och sociala ansvarstagande här.