Your message was sent successfully

Upptäck regionens unga artister på Copperhill Mountain Lodge i vinter

Dela

I vinter fortsätter designhotellet Copperhill Mountain Lodge i Åre att bjuda sina gäster och lokalbefolkning på artisteri och musiker från Åredalen och länet.

– Artisterna bjuder på egenkomponerad musik varvat med andras personliga tolkningar, säger hotellchef Louise Mackegård, som är ansvarig för hotellets artistbokningar. Självklart finns även nycirkusen med, som är så stark i regionen. Vi fick mycket positiva kommentarer från våra gäster förra säsongen, så vi fortsätter att utveckla detta i år.

På nyårsafton spelar Quotes från Jämtland, ett ungt, svängigt sjumannaband som vann riksfinalen i den nationella musiktävlingen Musik Direkt 2012. I stället för nyårsfyrverkerier, bjuder hotellet på eldshow med Nordcirkus. Ett alternativ som både är miljövänligare och en betydligt häftigare upplevelse.

– Det känns roligt att våra gäster får möta regionens unga artister och den kultur som finns här, samtidigt som vi erbjuder våra unga arbetstillfällen i sin hemregion, avslutar Louise Mackegård.

Läs mer:  Artister och arrangemang i december 2012