Your message was sent successfully

Nyheter och evenemang sommaren 2013

Dela

Under sommarhalvåret satsar Copperhill Mountain Lodge stort på aktiviteter och evenemang som för människor närmare varandra. Som gäst hos oss kommer du att kunna träna löpning och yoga i grupp, följa med på guidade fjällturer och samlas för qi gong i poolen – eller rent av knyta hymens band med din kära under en av sommarens vigselhelger.

Vigselhelg, den 15–18 augusti. I sommar erbjuder vi återigen efter vintersuccén ett komplett paket där både vigselförrättare, vittnen, boende, bröllopsmiddag och professionell fotograf ingår. Resten är upp till var och en: Vill man ta med sig vänner, barn eller släktingar gör man det. Vill man ha brudklänning och bukett har man det. Föredrar man vandringskängor och shorts så satsar man på det.

Åre Cross Country Summer Edition, den 7 september. Det bejublade längdskideventet Åre Cross Country Open (www.arexco.se) följs upp av en löpartävling som även denna arrangeras i samarbete med skidprofilen Mathias Fredriksson. Loppet går över spetsiga toppar och genom böljande dalgångar, och omringas av festligheter både före, under och efter. Ett höjdararrangemang för både medtävlare och publik utlovas.

Yogapaket, 3–6 oktober. Under en av höstens vackra helger bjuder vi in till yogaretreat med yogainstruktören Elin Jensen. Under tre dagar erbjuds två dagliga yogaklasser, prisbelönt spa, god mat och möjlighet till fjällvandring med start direkt utanför dörren. Hälsa solen när den går upp bakom fjällen och känn harmonin spridas i både kropp och själ.

Aktivitetshelger, löpande under sommaren och hösten. Nytt för i år är att vi arrangerar kostnadsfria aktiviteter för våra privata hotellgäster och spagäster. Utbudet varierar beroende på vecka, väder och vind, men har alltid naturen som självklar utgångspunkt. Du kommer att kunna följa med på exempelvis guidade naturpromenader, träna qi gong i poolen och avrunda dagens fjällvandring med ledda stretchingpass.

Skutrundan – Åres bästa på tre dagars vandring, 10 juli, 7 augusti och 12 september. Det här är fjällvandring när den är som skönast. Följ med på en guidad vandringstur i tre dagar, där storslagna fjällupplevelser varvas med varma bad, utsökta måltider och sköna bäddade sängar på tre olika hotell längs med färden. Packningen körs mellan hotellen och det enda du behöver tänka på är ett par bra vandringskängor och kläder efter väder. Skutrundan är ett samarrangemang mellan Copperhill Mountain Lodge, Buustamons Fjällgård, Kall Auto Lodge och Reservation Center.

Priser och detaljerad information om paketen publiceras löpande under Erbjudanden