Your message was sent successfully

Skidfest på lördag – världseliten på plats

Dela

Åre XCOs andra upplaga äger rum nu på lördag den 13 april kl. 14.30. Som sponsor, målgångsplats och medarrangör av vad som väntas bli årets festligaste after-ski är vi naturligtvis riktigt stolta att meddela att fler elitåkare har tackat ja till inbjudan i helgen. Världens bästa skidskytt Tora Berger, John Kristian Dahl samt tv-aktuella Helena Ekholm sällar sig till 5-milkungen Johan Olsson, Teodor Peterson, Daniel Richardsson och alla andra redan klara elitåkare.
Medan vi ställer i ordning deras rum här på Copperhill Mountain Lodge tycker vi att du också ska fundera på att anmäla dig till tävlingen. Ett väl genomtänkt handikappsystem med många startklasser gör det nämligen fullt möjligt för dig att spurta uppför sista backen jämsides med exempelvis Johan Olsson. En nyhet i år är stafett, ett bra alternativ om 13 km känns för långt…
Om längdåkning inte riktigt är din grej kan vi varmt rekommendera bussen eller utförsskidorna till oss och en grym målgångsafter-ski. Välkommen!