Your message was sent successfully

Vinnare av 2013 års Tripadvisor Certificate of Excellence

Dela

Copperhill Mountain Lodge hyllas återigen i omdömen från resenärer på världens största resesida och belönas nu med 2013 års Tripadvisor Certificate of Excellence.

– Vi är mycket glada över att ha tilldelats utmärkelsen TripAdvisor Certificate of Excellence, säger Pernilla Gravenfors, hotelldirektör på Copperhill Mountain Lodge. Vårt mål är att erbjuda våra gäster en minnesvärd fjällresa, och den här utmärkelsen bevisar att vårt hårda arbete omsätts till positiva omdömen på TripAdvisor.

Utmärkelsen, som belönar utmärkt gästfrihet, ges endast till verksamheter som regelbundet får utmärkta omdömen från resenärer på TripAdvisor och delas ut till verksamheter över hela världen som uppfyller kraven. Endast tio procent av de allra bästa verksamheterna som visas på TripAdvisor får den prestigefyllda utmärkelsen.

För att kunna ta emot Certificate of Excellence måste verksamheten ha ett medelbetyg på minst fyra av fem som har röstats fram av resenärer på TripAdvisor. Verksamheten måste också ha visats på TripAdvisor i minst ett år. Andra kriterier som räknas med är antalet omdömen som har tagits emot de senaste 12 månaderna.

TripAdvisors användare har tidigare belönat Copperhill Mountain Lodge med 2013 Travellers’ Choice award i kategorin ”Top 10 Luxury Hotels in Sweden”, samt 2012 Travellers’ Choice award i kategorin ”Top 25 Trendiest Hotels in Sweden”.