Your message was sent successfully

Aktuellt vintern 2013/2014: Copperhill Mountain Lodge firar fem år av framgång

Dela
Copperhill Mountain Lodge i Åre laddar för en ny vintersäsong. Det blir den femte i Nordic Choice Hotels regi – och den femte som följer en uppåtgående trend, spår hotellets ledning.

– Sedan 2009 har vi ökat omsättningen med 200% och antalet gästnätter med 263%. Dessutom har vi sett gästnöjdheten röra sig från -34 till +67% under samma tidsperiod, säger hotelldirektör Pernilla Gravenfors.  En unik helhetsprodukt och ett lyckat konferenskoncept är några av förklaringarna till siffrorna.

– Vi har även en stor andel årligen återkommande gäster. Både privata och konferensgrupper men även större event, menar Pernilla Gravenfors och lyfter Kapitalmarknadsdagarna i mars 2014, för fjärde gången på hotellet, som ett exempel.

Aktuellt på femårsjubilerande Copperhill Mountain Lodge, vintern 2013–2014:

  • En ny sittlift, Sadelexpressen, invigs i Åre Björnen där Copperhill Mountain Lodge ligger. Liften gör det enklare och snabbare för hotellets gäster att ta sig mellan Åre Björnen och övriga delar av skidsystemet.
  • Malmö Aviation introducerar en ny flyglinje mellan Stockholm och Östersund-Åre med upp till fyra avgångar om dagen.
  • Copperhill Mountain Lodge erbjuder fortsatt sina två White Guide-omnämnda restaurangkoncept: Niesti och Vaajese. Vaajeses meny varieras dagligen och innehåller minst sex rätter förankrade i lokal historia och råvaror.
  • Hotellets lobbybar Fireside Lounge & Bar presenterar under vintern en rad unga jämtländska artister genom hotellets samarbete med den lokala musikscenen.
  • Copperhill Mountain Lodge nylanserar The Villa – hotellägaren Petter Stordalens privata ski lodge som ligger  strax nedanför hotellet. Med sin djärva design och storslagna utsikt är The Villa ett exklusivt boendealternativ om 700 kvadratmeter, 16 bäddar och eget spa.
  • Hotellets prisbelönta spa, Level Spa & Health Club, utökar sitt träningskoncept med fler ledda pass och kostnadsfria aktiviteter för hotellgäster. Snöskovandring, pistvisning och aqua qi-gong är några av vinterns aktiviteter.
  • Med sex olika rumstyper erbjuder Copperhill Mountain Lodge allt från dubbelrum och sviter för två, till lägenhetsliknande sviter med upp till åtta bäddar. Priset för ett dubbelrum ligger på från 660 kr per person (onlinebokningspris).

För att få löpande pressutskick från Copperhill Mountain Lodge, följ oss på Mynewsdesk: http://www.mynewsdesk.com/se/copperhill