Your message was sent successfully

Copperhill Mountain Lodge till final i turistnäringens TRIP Award

Dela

Designhotellet Copperhill Mountain Lodge i Åre är nominerade i TRIP Award – rese- och turistnäringens årliga pris till framgångsrika företag och duktiga entreprenörer. Vinnarna koras på Svenska Turistgalan i Stockholm den 4 december och bland övriga nominerade finns bland annat Universeum och Isaberg Mountain Resort.

– Det är väldigt roligt och hedrande att bli en av de utvalda bland Sveriges alla turistföretag, säger Pernilla Gravenfors, hotelldirektör på Copperhill Mountain Lodge. Det är ett enormt erkännande av allt arbete som vi har lagt ner på att skapa en underbar fjällupplevelse, inte bara för våra gäster utan även för våra ägare. Sedan Nordic Choice Hotels tog över hotellet 2009 har vi mer än fyrdubblat omsättningen och antalet gästnätter. Dessutom har vi sett gästnöjdheten röra sig från -34 till +67 % under samma tidsperiod. En unik helhetsprodukt, engagerad personal och ett lyckat konferenskoncept är några av förklaringarna till siffrorna.

RTS, Rese- och Turistnäringen i Sverige, har sedan 2005 delat ut TRIP Award för att uppmärksamma det goda företagandet inom näringen. Vinnarna av fjolårets TRIP Award var Västervik Resort (comeback), Sportstyle (uppstickare), Visit Sweden och Svenska Institutet (bäst marknadsföring och distribution) samt Spaceport Sweden (årets innovation).

Copperhill Mountain Lodge har valts ut inom kategorin ”Årets comeback” av en jury bestående av
Göran Garberg, grundare bl.a. av reklambyrån Garberg, Magnus Emilsson, entreprenör och riskkapitalist, grundare Visit Technology, Lisa Callert, mässanansvarig TUR samt Jan Lundin, VD, Rese- och Turistnäringen i Sverige. Övriga finalister i kategorin är Isaberg Mountain Resort och Spritmuseum.

————————————————————-

Om Copperhill Mountain Lodge:
Copperhill Mountain Lodge i Åre erbjuder en unik kombination av flärdfullt boende och storslagna naturupplevelser, året runt. Här finns vidsträckta fjällvyer, ett spa som utnämnts till Europas bästa (European Hotel Design Awards ’09), prisade restauranger och arkitektur signerad världsnamnet Peter Bohlin. Hotellet är medlem i Design Hotels och drivs av Nordic Choice Hotels. copperhill.se

Pressbilder och mer information:
Hotelldirektör Pernilla Gravenfors, telefon 0647-143 00, info@copperhill.se
Presskontakt Sara Ekdahl, telefon 0647-143 00, press@copperhill.se
Läs om TRIP Award på www.turistgalan.se/ta