Your message was sent successfully

Dubbla vinster i World Ski Awards

Dela

Under den internationella galan World Ski Awards i Kitzbühel knep Copperhill Mountain Lodge i Åre inte mindre än två av den prestigefulla tävlingens priser. Förutom utnämning till Sveriges bästa skidhotell, vann hotellets privata lodge THE VILLA pris som bästa svenska ski chalet. I samma tävling kammade skidorten Åre hem priset som Sveriges bästa skidort.

World Ski Awards är en del av 20-årsjubilerande World Travel Awards, känt som resebranschens Oscarsgala. Här riktas strålkastaren mot skidresebranschen och årligen röstas världens bästa skidorter och skidåkarboende fram av en internationell jury bestående av ledare inom resebranschen, reseagenter, resejournalister och skidåkare.

Årets prisutdelning ägde rum lördag den 16 november 2013 på 5-stjärniga A-ROSA hotell i skidmetropolen Kitzbühel i Österrike. På plats fanns representanter från världens 20 ledande skidnationer. Copperhill Mountain Lodge representerades under galan av Linda Wasell, PR & pressansvarig SkiStar AB.

Boka boende på Sveriges bästa skidhotell – garanterat lägsta pris online.
Läs om fler utnämningar och priser till Copperhill Mountain Lodge.

Linda Wasell tar emot priserna under galan i Kitzbühel
Vi firar med vår underbara personal
Pokalerna har hittat hem

_____________________________________

Pressbilder och mer information
Hotelldirektör Pernilla Gravenfors, telefon 0647-143 00, info@copperhill.se
Presskontakt Sara Ekdahl, telefon 0647-143 00, press@copperhill.se
Följ oss på Mynewsdesk: http://www.mynewsdesk.com/se/copperhill

_____________________________________

Copperhill Mountain Lodge är ett alpint designhotell på toppen av Förberget i Åre-Björnen. Här väntar avkoppling och sinnlig njutning året runt, i form av arkitektur, konst, spa och matupplevelser. Läget lovar storslagna vyer över fjällvärlden, med skidåkning och vandring direkt utanför dörren. Under ett och samma tak finns 112 hotellrum och sviter, konferensmöjligheter för 500 personer, ett prisbelönt spa, restaurang, bar, barnpassning, skidshop med skiduthyrning, samt en egen helikopterplatta. Hotellet har en arkitektur i modern lodge-stil, skapad av den framstående amerikanska arkitekten Peter Bohlin. Copperhill Mountain Lodge är medlem i Design Hotels™ och drivs av Nordic Choice Hotels. www.copperhill.se