Your message was sent successfully

Instagramtävling #upwhereibelong – pågår hela vintern

Dela

Tagga din bästa bild från Copperhill Mountain Lodge med #upwhereibelong och tävla om en hotellweekend och exklusiva spakit. Tävlingen pågår hela vintern 2013/2014, med vinnare varje månad.

GÖR SÅ HÄR
Ladda ner appen för Instagram till din smartphone och skapa ett konto (om du inte redan gjort det).
Fotografera ditt bästa motiv från Copperhill Mountain Lodge
Lägg upp bilden på Instagram och tagga den med #upwhereibelong
Observera att ditt konto på Instagram måste vara öppet för att bilden ska synas under #upwhereibelong och kunna vara med i tävlingen. Om du har dold profil kan vi inte se din bild.

FINALISTER VARJE VECKA
Varje måndag 1 december 2013–30 april 2014 väljer vi ut en finalist som publiceras på vårt instagramkonto @copperhillmountainlodge och på vår facebooksida. Juryn består av personal från Copperhill Mountain Lodge och eventuell gästdomare. Beslut om finalist kan ej överklagas.

VINNARE VARJE MÅNAD
Varje månad (7 januari, 4 februari, 4 mars, 2 april och 6 maj) utses en vinnare. Den finalistbild som under föregående månad fått flest likes på Copperhill Mountain Lodges instagram- och facebookkonton sammanslaget inom 24 timmar från publicering belönas med ett härligt spa-kit plus morgonrock (värde ca 350 kr). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren presenteras på @copperhillmountainlodge, facebook och copperhill.se.

GRAND PRIZE EFTER VINTERSÄSONGENS SLUT
Den 15 maj 2014 utser vi en vinnare av tävlingens grand prize. Vinnarbilden väljs från samtliga finalister, oberoende av antal likes. Juryn består av personal från Copperhill Mountain Lodge och eventuell gästdomare. Beslut om finalist kan ej överklagas. Priset består av en weekend för två personer på Copperhill Mountain Lodge. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren presenteras på @copperhillmountainlodge, facebook och copperhill.se.

TÄVLINGSVILLKOR
Genom att ladda upp din bild och tagga den med #upwhereibelong godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram. Genom att delta i tävlingen intygar du också att du själv har tagit bilden. Tävlingsbidrag kan komma att användas i marknadsföringssyfte.

TÄVLINGSPERIOD
Tävlingen pågår 1 december 2013–30 april 2014. Första veckofinalisten utses den 9 december och första månadsvinnaren den 7 januari.

Tävlingen anordnas av Copperhill Mountain Lodge. Vid frågor eller synpunkter rörande tävlingen kontakta press@copperhill.se