Your message was sent successfully

Premiär av Copperhill Freestyle Journal – Episode 1

Dela

Hej!

Välkomna till Copperhill Freestyle Journal. Detta är ett projekt startat av oss, Ludvig Fjällström och Felix Elofsson. Vi är landslagsåkare i puckelpist, med vår bas i Åre. Som puckelpiståkare tränar och tävlar vi över hela världen, med sikte på OS i PeyongChang 2018. Tanken med Copperhill Freestyle Journal är att ni ska få följa med oss i vår vardag ute i världen, både i våra idrottssatsningar, samt när vi hittar på andra roliga saker.

Ludvig kommer från Åre, representerade Sverige på OS i Sochi och har ett JVM-Guld på meritlistan. Felix härstammar från Malmö, men flyttade till fjällen för att börja på skidgymnasiet, och har ett brons i den totala Europa Cupen. Förutom puckelpisten är vi två friåkande, musikspelande kompisar som försöker hjälpa varandra att lyckas i den sporten vi älskar. Hoppas ni finner nöje i att följa oss på vägen!

Vi ses i backen
Ludvig & Felix

_____________________________________________________
Copperhill Freestyle Journal är en videoblogg av och med Årekillarna Ludvig Fjällström och Felix Elofsson, som båda är med i landslaget i puckelpist. Se fler avsnitt av Copperhill Freestyle Journal »