Your message was sent successfully

Två vinster i internationell turismtävling

Dela

För andra året i rad fick Copperhill Mountain Lodge ta emot första pris i kategorierna Sweden’s Best Ski Hotel och Sweden’s Best Ski Chalet, i den internationella skidturismens egen Oscarsgala World Ski Awards.

– 2009 hade vi en dröm – igår gick den i uppfyllelse!, utbrast en glädjestrålande hotelldirektör, Pernilla Gravenfors, som var på plats på A-Rosa Hotel i Kitzbühel för att ta emot priserna. För fem år sedan fick hon ta över ledarskapet på Copperhill Mountain Lodge, som då hade stora ekonomiska utmaningar. Genom ett systematiskt kvalitetsarbete med fokus på värdskap och ledarskap, har hotellet sedan stadigt utvecklats och har idag nått stor framgång både vad gäller gästnöjdhet, marknadsandelar och lönsamhet.

World Ski Awards hölls på lördagskvällen den 22 november 2014, i den österrikiska skidmetropolen Kitzbühel. Vinnarna hade röstats fram av representanter från skidturismindustrin och hundratusentals skidresenärer från 127 olika länder.

Pressmaterial
För högupplösta pressbilder och mer information, gå till pressmeddelandet på Mynewsdesk
På bilden visas hotelldirektör Pernilla Gravenfors och controller Sven Fjällström