Your message was sent successfully

Tack kära gäster för utmärkelsen Travellers’ Choice 2015

Dela

Som enda hotell i svenska fjällvärlden och ett av bara två i norra Sverige, har Copperhill Mountain Lodge belönats med utmärkelsen TripAdvisor Travellers’ Choice 2015 i kategorin Lyxhotell i Sverige.

De årliga TripAdvisor Travellers’ Choice Awards hålls för trettonde året i rad och uppmärksammar världens bästa hotell. Till skillnad mot många andra hotellutmärkelser utses vinnarna i TripAdvisor Travellers’ Choice av gästerna själva. Priserna delas ut baserat på miljoner omdömen skrivna av resenärer från hela världen.

– Vi är oerhört stolta och glada över just den här utmärkelsen. Våra gästers omdömen och recensioner kommer från hjärtat. Det är de som känner oss bäst, och deras upplevelser betyder mest, säger hotelldirektör Pernilla Gravenfors.

TripAdvisor är världens största webbaserade resesida och forum. Hos TripAdvisor finns tips från faktiska resenärer och ett utbud av resealternativ och planeringsfunktioner med direktlänkar till bokningssystem. Webbplatserna under varumärket TripAdvisor innehåller över 200 miljoner omdömen och åsikter om över 4,4 miljoner boenden, restauranger och sevärdheter över hela världen. Travellers’ Choice Awards delas ut till 1% av alla hotell på TripAdvisor och baseras enbart på omdömen av resenärer.

Så stort tack till er, kära gäster, för att ni tar er tiden att berätta för andra att ni tycker om oss.