Your message was sent successfully

Resident DJ Natalie Frisén & Ingemar Låås på saxofon, 2–3 april

Dela

Copperhill Mountain Lodge välkomnar fantastiska Ingemar Låås på saxofon, back to back med vår resident DJ Natalie Frisén, under två set med skön afterski och loungegung.

DAG     Skärtorsdag 2/4 och långfredag 3/4
TID        16.30 och 20.00
PLATS     Fireside Lounge & Bar

Om Ingemar Låås:

Ingemar Låås – Sax On the Bar
Ingemar Låås är en av Skandinaviens mest anlitade housesaxofonister och liveartister inom klubbmusik. Sedan 2005 har Ingemar jobbat med 100-tals house-DJs och skapat sig ett namn även utanför Sveriges gränser och tog ett steg framåt i karriären 2008 som officiell saxofonist för Hedkandis events i Norden.

Han har utvecklat sin spelstil och artisteri i hop med allt ifrån drivna residence-DJs på dansgolv i mindre och större skandinaviska städer till internationella namn som Grogori Klosman, DJ Sash, Andy Norman, Jim Breeze m.fl.

Ingemar Låås är flitigt anlitad i Sthlm och Oslo på många av Skandinaviens bästa nattklubbar och är ett självklart val för ledande eventmakare som saxofonist/entertainer på events i och utanför Sverige. Melodifestivalens efterfest 2012 & 2013, Café Operas 30-årsfest, prinsessan Madeleines och Chris’ bröllop, privata kändisfester, event och bröllop i Cannes, Monaco och Marbella är några av hans tidigare uppdrag.

Ingemar Låås på Youtube:
Hedkandi Sundsvall 2009
Sax on the bar Saluhallen Uppsala 2010
Housetåget Grammisgalan 2009
Ingemar Låås Housetåget Strand Borgholm