Your message was sent successfully

Dubbla vinster för tredje gången

Dela

På skidturismens egen Oscarsgala, World Ski Awards, utsågs Copperhill Mountain Lodge för tredje året i rad till Sveriges bästa skidhotell. Copperhills privata lodge, THE VILLA, fick för tredje gången ta emot priset för Sveriges bästa ski-lodge. Galan hölls lördagen den 21 november 2015 i Kizbühel, Österrike.

– Vi är så glada och stolta över utmärkelsen, säger vd Pernilla Gravenfors. Vi har lagt ned stor kraft på hållbar utveckling av verksamheten, för att skapa upplevelser som stannar kvar hos gästen. Målet är att våra gäster ska uppleva att de besökt en annan värld. Utmärkelser som dessa är en morot för oss alla på Copperhill – att all energi, mod och begeistring vi lägger ned på vår älskade arbetsplats ger resultat.

World Ski Awards riktar strålkastaren mot skidresebranschen och årligen röstas världens bästa skidorter och skidåkarboende fram av en internationell jury bestående av ledare inom resebranschen, reseagenter, resejournalister och skidåkare. Årets prisutdelning ägde rum lördag den 21 november 2015 på femstjärniga A-ROSA hotell i skidmetropolen Kitzbühel i Österrike.