Your message was sent successfully

Kulinariskt gästspel med Christian Hellberg 29–30 december

Dela

Den 29–30 december 2015 är vi glada att kunna presentera ett kulinariskt gästspel med Christian Hellberg från Griffins Steakhouse Extraordinaire i Stockholm. Christian är välbekant för många från TV, bland annat genom Kockduellen, Kockarnas kamp, Grillmästarna och Sveriges skönaste gårdar. Han blev Årets kock år 2001 och har jobbat på en lång rad topprestauranger i Göteborg och Stockholm, bland annat Fredsgatan 12. Dessutom har han jobbat flera år i franska Alperna. På Copperhill Mountain Lodge kan du njuta av Griffins meny i Coppermine CO den 29 och 30 december.

– Det blir en meny som vi serverar family style. Fem förrätter, allt från korv i bröd till löjrom och ett gäng varmrätter med det bästa från grillen. Både hemvevad korv, oxfilé, hummer och pilgrimsmusslor dyker upp. Desserten blir en Banana Split av ett slag du aldrig tidigare skådat, utlovar Christian Hellberg.

Pris:
795 kr per person
445 kr per person som tillägg till paket där middag ingår

Bokning:
Det finns ett begränsat antal platser varje kväll. Sittningstider är mellan 18.00–20.00. Boka med e-post till fredrik.sandelius@copperhill.se