Your message was sent successfully

Ensam gran söker julklappar – hjälper utsatta barn

Dela

Två ensamma julgranar är uppsatta på öppna spisen i lobbyn. Under december hoppas vi att granen får sällskap av massor av julklappar till utsatta barn på asylboenden i och omkring Åre. För varje julklapp som kommer in ger vår ägare Nordic Choice Hotels dessutom 10 kronor till UNICEF:s arbete för utsatta barn.

– Det är andra året vi på Copperhill Mountain Lodge samlar in julklappar. Förra året skickades 200 julklappar till Rumänien och vi såg ett fantastiskt engagemang från både lokalbefolkning och gäster på hotellet. Viljan att hjälpa andra är stor. I år hoppas vi på ännu fler julklappar, säger Louise Mackegård, hotelllchef på Copperhill Mountain Lodge.

Alla som vill, både gäster, medarbetare och andra kan enkelt bidra. Köp en gåva, märk den med kön och ålder på tänkt mottagare och lägg den under julgranarna som står i hotellets lobby. För varje gåva som skänks donerar Nordic Choice Hotels 10 kronor till UNICEF. I fjol samlades totalt 53 000 julklappar in under kampanjen. Man kan innan jul lägga julklappar under ensamma julgranar i lobbyn på alla 184 hotell i Nordic Choice Hotels.