Your message was sent successfully

Gästspel i vinbaren 10 januari 2016

Dela

Gästspel med fransk vinhandel och kända vinexperter
Martin Berggren (Caviste) och Fredrik Horn (Panache) bjuder in till vinbar med avslappnad atmosfär, provning av kvalitetsviner, smörrebröd och vinprat. Den oberoende vinhandeln Caviste har sedan 2011 försett svenska privatpersoner med kvalitetsviner direkt från ärliga, ambitiösa franska vinbönder. Martin Berggren driver företaget och delar på Copperhill Mountain Lodge med sig av smakprov på sina favoritviner. Nytt för i år är att många av Cavistes producenter även kommer att finnas tillgängliga för hotell- och restaurangmarknaden genom vinimportören Panache. Fredrik Horn, frontfigur för Panache, kommer att finnas på plats för att berätta om planerna för 2016 samt visa upp några av vinerna som kommer att lanseras under året.

Datum: 10 januari 2016
Tid: Kl. 15–18
Pris: 250 kr/person
Anmälan: fredrik.sandelius@copperhill.se (föranmälan krävs, begränsat antal platser)