Your message was sent successfully

Travellers’ Choice ”Lyx” går till Copperhill Mountain Lodge

Dela

Vi är glada och stolta över att idag meddela att Copperhill Mountain Lodge har valts ut av TripAdvisor för utmärkelsen Travellers’ Choice™ i kategorin Lyxhotell.

”Jag känner mig så stolt över alla mina medarbetare som har bidragit till den här segern”, säger hotelldirektör Pernilla Gravenfors. ”För våra gäster är de mest kräsna recensenterna man kan tänka sig. De är resvana, vill ha hög kvalitet i allt de väljer, kommer från hela världen och har stora förväntningar på sin vistelse hos oss. Den här utmärkelsen sporrar oss att fortsätta utvecklas och bli ännu bättre.”

Detta är det fjortonde året som TripAdvisor utser världens populäraste hotell baserat på miljontals omdömen och åsikter insamlade under ett enda år från resenärer världen över. Vinnarna fanns i följande kategorier: populäraste hotellen, fynd, B&B och värdshus, lyx, bästa service och mindre hotell. Enastående service, värde och kvalitet utmärker vinnarna av Travellers’ Choice. Copperhill Mountain Lodge placerade sig detta år på plats nio av tio i kategorin Lyx.

”Vi gratulerar de verksamheter som har fått utmärkelsen Travellers’ Choice för hotell”, säger Barbara Messing, Chief Marketing Officer för TripAdvisor. ”Resenärer som planerar nästa resa bör kolla in vinnarna, som redan har tjusat miljontals av TripAdvisors användare.”

Om du vill läsa omdömen och åsikter från resenärer om Copperhill Mountain Lodge besöker du TripAdvisor.

Se vinnarna av Travellers’ Choice 2016 på www.tripadvisor.se/TravelersChoice-Hotels.

ÅRE 28 JANUARI 2016