Your message was sent successfully

Vikarierande Hotellchef/HR-ansvarig sökes

Dela

Copperhill Mountain Lodge söker vikarierande Hotellchef/HR-ansvarig

— OBSERVERA ATT ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DENNA TJÄNST HAR GÅTT UT – TJÄNSTEN ÄR TILLSATT  —-

Vår högsta gästnöjdhet någonsin. Vår bästa vintersäsong någonsin. Nu börjar det stora arbetet: att ligga kvar på topp. Vi behöver dig med äkta arbetsglädje, vilja, engagemang och ett brinnande intresse för värdskap. Copperhill Mountain Lodge är en vass och helt unik produkt  – det behöver du också vara.

Copperhill Mountain Lodge söker vikarierande hotellchef och HR-ansvarig under ett år för vikariat under föräldraledighet.
Vi söker en genuin och handlingskraftig person med ansvar för den interna hotelldriften och HR-arbetet. Du är en bra coach som får personalen att må bra, en god lyssnare som skapar förtroende. Du är en lagspelare och du brinner för att utveckla dina medarbetare. Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal.

Dina ansvarsområden för vikariatet kommer vara bland annat gästkontakt, internt informationsflöde, rekrytering, personalintroduktion med mera. Övergripande ansvar för avdelningarna reception och housekeeping.

Vi ser att du har följande kvalifikationer/erfarenheter:
• Flerårig erfarenhet av ledande befattning inom hotellbranschen
•  HR-utbildning
• Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Personliga egenskaper:
• Du brinner för värdskap
• En varm och trygg ledare som får personalen att utvecklas och göra sitt bästa
• Kommunikativ och coachande

Arbetstiden är vikariat på drygt ett år med start maj 2016.
Tjänsten innebär arbete på 100 % och har varierande arbetstider.

Copperhill Mountain Lodge erbjuder dig en utvecklande och inspirerande arbetsplats. Här blir du en del av en prestigefylld och meriterande arbetsplats som är en del av Nordic Hotels & Resorts/Nordic Choice Hotels och Design Hotels. Copperhill Mountain Lodge erbjuder personalpriser på hotellboende, liftkort och skistarshop och du tränar kostnadsfritt på hotellets gym.

ANSÖKAN
Sista ansökningsdag: 2016-03-13
Ansökan görs via Nordic Choice Hotels rekryteringssida »
Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post.
Vid frågor, kontakta Hotellchef & HR-ansvarig Louise Mackegård Evensen
 louise.mackegard@copperhill.se