Your message was sent successfully

Erfaren utesäljare sökes

Dela

— OBSERVERA ATT ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DENNA TJÄNST HAR GÅTT UT —-

Vår högsta gästnöjdhet någonsin. Vår bästa vintersäsong någonsin. Full pott i DN:s hotellpatrulls recension. Nu börjar det stora arbetet: att ligga kvar på topp. Vi behöver dig med äkta glöd, människokännedom och stort mod. Produkten du säljer är vass och helt unik ­ – det behöver du också vara.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
· Placeringsort Åre, tjänsten innefattar övernattning på annan ort under säljdagar. Säljområde Norrland.
· Primär uppgift är att se till att Copperhill Mountain Lodge har hög beläggning på hotell- och konferensrum under hela året.
· Bearbetning av befintlig kundstock
· Prospektering – söka upp nya affärer
· Offertgivning och avtalsförhandling
· Kundaktiviteter, mässor, workshops och visningar
· Arbetar självständigt mot uppsatta mål med rapportering och uppföljning
· Nära samarbete med marknad, revenue, innesälj och konferens på hotellet

Krav
· Minst 2 års erfarenhet av säljarbete
· Behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.
· Kunskap och erfarenhet av hotellbranschen är meriterande
· B-körkort

Arbetstid
Heltid med start så snart som möjligt

Sista ansökningsdag
10 april 2016

Kontaktperson
Ulrika Eriksson, Revenue Manager
ulrika.eriksson@copperhill.se
tfn: +46 64714300

Copperhill Mountain Lodge är ett alpint designhotell på toppen av Förberget i Åre-Björnen. Här har du milsvida utsikter över fjällvärlden och ski-in/ski-out till Åres skidsystem. Under ett och samma tak finns 112 hotellrum och sviter, konferensmöjligheter för 450 personer, ett prisbelönt spa, aktivitetsklubb för barn, bibliotek och lounger, restaurang, bar samt skidshop med skiduthyrning. Hotellet har en arkitektur i modern mountain lodge-stil, skapad av den mångfaldigt prisbelönte amerikanska arkitekten Peter Bohlin.

Nordic Hotels & Resorts är ett hotellbolag som äger och driver hotell under egna, självständiga, varumärken. Hotellen i gruppen bestårbla av Copperhill Mountain Lodge, Yasuragi Hasseludden, Nordic Light, Nordic Sea, Selma Spa, Aronsborg, Stenungsbaden Yacht Club, Farris Bad och The Thief. Samtliga är unika anläggningar med målsättning att leverera extraordinära hotellupplevelser och att överträffa gästers förväntningar. Nordic Hotels & Resorts omsätter ca 800 miljoner kronor och har drygt 1’000 anställda.