Your message was sent successfully

3 x Yoga Workshops: Find your power, 20–22 maj

Dela

Stärk dina svagheter med yoga. Under tre kortkurser med Therése Furudal från Yoga Stories får du jobba på att stärka din kropps svagaste punkter, genom att bygga från grunden.

Fredag 20/5 kl 12–14: Strong Spine
”Du är inte yngre än din ryggrad är rörlig”. Lär dig mer om din ryggrads anatomi för att hålla dig smärt- och skadefri genom livet. Josefin Berggren från Naprapatkliniken föreläser enkelt och kortfattat om våra kotor och diskar, vad som är vanliga skador på ryggraden och hur du kan träna för att förebygga skador eller för att ta hand om befintliga. Vi flödar sedan igenom en yogaklass med fokus på att bygga både stabilitet och flexibilitet runt ryggraden.

Lördag 21/5 kl 12–14: Hips don’t lie
”Dina höfter är gjorda för rörelse och de ljuger aldrig”, sa Shakira. Enligt yogans filosofi är stela höfter kopplat till ett behov av kontroll. Kanske är det för att vi dansar för lite salsa eller att vi lever en livsstil med stillasittande arbeten som många har problem med en kropp som är i obalans. Under denna workshop kommer du få stärka dina höfter och bygga en stark grund från bäckenbotten samt flirta med muskulaturen i säte och core. Passar både för dig som vill ha en stark och balanserad kropp inför sommaren men även för dig som vill förbättra din hållning eller är på väg tillbaka efter en graviditet.

Söndag 22/5 kl 12–14: Feet Clinic
Under en livstid går du mer än ett halvt varv runt jordklotet. Dina fötter består av många små muskler och hela 27 olika ben i varje fot. Detta är en del av kroppen som många glömmer bort, så är det inte dags att ge dina fötter lite uppmärksamhet och kärlek efter en säsong i pjäxor och stora kängor. Under dessa två timmar ska du få lära känna dina fötter och bli mer medveten om dem som din bas och kontakt med marken under dig. Vi avslutar klassen med triggerpunktsaktivering med tennisboll. Perfekt för dig som åkt mycket skidor i vinter eller som gillar att springa och gå på fjället.

Pris: 300 kronor/workshop eller 750 kronor för alla tre.

Bokning: reservations@copperhill.se eller telefon 0647-143 00.
Vid frågor om kurserna, kontakta Therése Furudal therese@yogastories.se