Your message was sent successfully

Så botar du vårtröttheten

Dela

Färsk forskning från Göteborgs Universitet visar att fjällvärlden har en läkande verkan på oss människor – och att ju starkare relation du har till fjällen desto högre välbefinnande och desto bättre terapi. Dags att ta fjällförhållandet till nästa nivå?

VÅRA FYRA BÄSTA TIPS FÖR VÅRTRÖTTA:

#1: TOPPENTID FÖR TOPPTURER
Maj är favorittiden för många av oss Årebor. När liftarna har stängt och solen gassar, tar vi fram stighudarna och snöskorna och ger oss av till fots uppför fjälltopparna och åker ner i härligt smörig snö. Det perfekta träningspasset, om du frågar oss.
Boka maj med skidvännerna från 418:-/person i svit »

#2: 3 X YOGA WORKSHOPS, 20–22 MAJ
Stärk dina svagheter med hjälp av yoga. Under tre kortkurser med Therése Furudal från Yoga Stories får du jobba på att stärka din kropps svagaste punkter, genom att bygga från grunden. Kurserna hålls på Copperhill Mountain Lodge.
Läs mer om kurserna och boka Yoga Workshops »

#3: WORKOUT ÅRE, 27–29 MAJ
Delta i Workout Åre nere i byn och bo hos oss, så får du välförtjänt avkoppling och njutning efter en svettig dag. Under träningseventet Workout Åre blandas föreläsningar med utmanade och inspirerande träningsklasser.
Boka ditt träningsboende till garanterat lägsta pris »

#4: INSPIRATIONSRESA I MAJ
I maj kan du bo i dubbelrum från 718 kronor per person, eller i en 4-bädds Copper-svit från 419 kronor per person. Priserna inkluderar tillgång till gym och vår goda frukostbuffé, och gäller endast när du bokar på vår hemsida. Kom själv, ta med vännen eller varför inte hela arbetsgruppen – och ladda batterierna med frisk luft, träning, inspiration och njutning.