Your message was sent successfully

Sommarpersonal till servering, disk och housekeeping

Dela

Genuin, engagerad, varm – trevlig på riktigt. Copperhill Mountain Lodge söker unika medarbetare som under sommarsäsongen 2016 är med och skapar en minnesvärd vistelse för våra gäster.

SERVERINGSPERSONAL SOMMAR

Vår högsta gästnöjdhet någonsin. Vår bästa vintersäsong någonsin. Nu börjar det stora arbetet: att ligga kvar på topp. Vi behöver dig med äkta arbetsglädje, vilja, engagemang och ett brinnande intresse för värdskap. Copperhill Mountain Lodge är en vass och helt unik produkt ­ – det behöver du också vara. Nu söker vi den absoluta eliten av medarbetare inför sommarsäsongen 2016.

Våra medarbetare är noga utvalda lika mycket utifrån karaktär som kompetens. Lika viktigt som dina kunskaper är din personlighet och dina attityder och värderingar. På Copperhill brinner vi för värdskap på riktigt, vi vill vara trevliga på riktigt. Vårt arbete med värdskap syns i små vardagliga handlingar, inte bara ibland, utan alltid i mötet med gästen och dina kollegor. Som servitör/servitris har du ett brinnande intresse för människor, mat och vin. Du tycker om att synas, tar initiativ, har karisma och pondus. Vid rekrytering väljer vi personal lika mycket utifrån karaktär som kompetens. Lika viktigt som dina kunskaper är din personlighet och dina attityder och värderingar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Hålla högsta service- och kompetensnivå i alla situationer
 • Ta beställningar och servera mat och dryck
 • Uppdukning och ansvar för ordning i restaurangen
 • Vin- och dryckeshantering samt rekommendationer
 • Kassahantering
 • Aktivt arbeta med merförsäljning
 • Självständig planering och organisering, gästhantering, servering och avslut av festvåningsarrangemang
 • Vara hotellets gäster behjälpliga i både restaurangfrågor, hotellfrågor och destinationsfrågor
 • Bistå andra avdelningar när behov uppstår

Kraven du som sökande skall uppfylla är en gymnasial utbildning och minst två års erfarenhet från á la carte-servering/festvåning. Du skall besitta gedigen vinkunskap. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.

Meriterande för tjänsten är att du har utbildning från restauranghögskola. Språkkunskaper såsom norska och danska och ett ordnat boende i Åreområdet. Vi ser gärna att du har ett intresse för konst, design och arkitektur.

Arbetstiden är säsongsarbete under sommarsäsongen 2016. Tjänsten innebär arbete på 75 % och har varierande arbetstider.

Copperhill erbjuder dig en utvecklande och inspirerande arbetsplats. Här blir du en del av en prestigefylld och meriterande arbetsplats som är en del av Nordic Hotels & Resorts/Choice Hotels och Design Hotels.

Copperhill erbjuder personalpriser på hotellboende, liftkort och skistarshop och du tränar kostnadsfritt på hotellets gym.

Ansökan görs via Choice Hotels rekryteringssida, som du når via länken nedan. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post.
Sista ansökningsdag: 2016-05-20
Vid frågor, kontakta restaurangchef Fredrik Sandelius, fredrik.sandelius@copperhill.se

Sök tjänsten Serveringspersonal Sommar »


 DISKARE SOMMAR

Vår högsta gästnöjdhet någonsin. Vår bästa vintersäsong någonsin. Nu börjar det stora arbetet: att ligga kvar på topp. Vi behöver dig med äkta arbetsglädje, vilja, engagemang och ett brinnande intresse för värdskap. Copperhill Mountain Lodge är en vass och helt unik produkt ­ – det behöver du också vara. Nu söker vi den absoluta eliten av medarbetare inför sommarsäsongen 2016.

Våra medarbetare är noga utvalda lika mycket utifrån karaktär som kompetens. Lika viktigt som dina kunskaper är din personlighet och dina attityder och värderingar. På Copperhill Mountain Lodge brinner vi för värdskap på riktigt, vi vill vara trevliga på riktigt. Vårt arbete med värdskap syns i små vardagliga handlingar, inte bara ibland, utan alltid i mötet med gästen och dina kollegor.

Som köksbiträde på Copperhill Mountain Lodge är du snabb och effektiv med ett sinne för organisation, och du har intresse för restaurangbranschen. Du bidrar till god stämning och du trivs med att jobba både självständigt och tillsammans med arbetslaget. Du trivs i en arbetsmiljö som har ett högt arbetstempo och du tar egna initiativ.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Hålla högsta service- och kompetensnivå i alla situationer
 • Ansvar för disk under kvällsservice
 • Vara hotellets gäster behjälpliga i både restaurangfrågor, hotellfrågor och destinationsfrågor
 • Bistå andra avdelningar när behov uppstår

Kraven du som sökande skall uppfylla är att du arbetslivserfarenhet från branschen. Du är van att arbeta självständigt och är initiativrik.

Meriterande för tjänsten är språkkunskaper såsom norska och danska och ett ordnat boende i Åreområdet. Vi ser gärna att du har ett intresse för konst, design och arkitektur.

Arbetstiden är säsongsarbete under sommaren 2016. Tjänsten innebär arbete på 50%, 75 % och arbetstiden är övervägande belagd kvällstid.

Copperhill Mountain Lodge erbjuder dig en utvecklande och inspirerande arbetsplats. Här blir du en del av en prestigefylld och meriterande arbetsplats som är en del av Nordic Hotels & Resorts/Choice Hotels och Design Hotels.

Vi erbjuder personalpriser på hotellboende och du tränar kostnadsfritt på hotellets gym.

Ansökan görs via Nordic Choice Hotels rekryteringssida, som du når via länken nedan. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag: 2016-05-20, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor, kontakta restaurangchef Fredrik Sandelius, fredrik.sandelius@copperhill.se

Sök tjänsten Diskare Sommar »


HOUSEKEEPING SOMMAR

Vår högsta gästnöjdhet någonsin. Vår bästa vintersäsong någonsin. Nu börjar det stora arbetet: att ligga kvar på topp. Vi behöver dig med äkta arbetsglädje, vilja, engagemang och ett brinnande intresse för värdskap. Copperhill Mountain Lodge är en vass och helt unik produkt ­ – det behöver du också vara. Nu söker vi den absoluta eliten av medarbetare inför sommarsäsongen 2016.

Våra medarbetare är noga utvalda lika mycket utifrån karaktär som kompetens. Lika viktigt som dina kunskaper är din personlighet och dina attityder och värderingar. På Copperhill Mountain Lodge brinner vi för värdskap på riktigt, vi vill vara trevliga på riktigt. Vårt arbete med värdskap syns i små vardagliga handlingar, inte bara ibland, utan alltid i mötet med gästen och dina kollegor. Du drivs av att få arbeta med människor, få dem att trivas och du ger allt. Du är engagerad, karismatisk och prestigelös. Som en del av housekeepingteamet ansvarar du för gästens intryck av hotellets kvalitet, därför är det viktigt att du har ett sinne för detaljer. Housekeepingpersonalen på Copperhill Mountain Lodge trivs att arbeta med människor och söker aktivt kontakt med våra gäster. Du är omtänksam och tycker om att arbeta tillsammans med ditt team och du är en person som ger allt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 •      Hålla högsta service- och kompetensnivå i alla situationer
 •      Städning av hotellrum
 •      Städning av allmänna ytor
 •      Hålla ordning i förråd
 •      Hantera hittegods
 •      Se till att hotellet ser välkomnade ut med tända ljus, puffade  kuddar etc.
 •      Vara hotellets gäster behjälpliga i både hotellfrågor och destinationsfrågor
 •      Bistå andra avdelningar när behov uppstår

Kraven du som sökande ska uppfylla är en gymnasial utbildning och erfarenhet från hotellstädning eller liknande städarbete. Du ska behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.

Meriterande för tjänsten är att du har flerårig erfarenhet av hotellstädning. Språkkunskaper såsom norska och danska och ett ordnat boende i Åreområdet.

Arbetstiden är säsongsarbete under sommaren 2016. Tjänsten innebär arbete på 50 %, 75 % och har varierande arbetstider.

Copperhill Mountain Lodge erbjuder dig en utvecklande och inspirerande arbetsplats. Här blir du en del av en prestigefylld och meriterande arbetsplats som är en del av Nordic Hotels & Resorts/Choice Hotels och Design Hotels. Copperhill Mountain Lodge erbjuder personalpriser på hotellboende och du tränar kostnadsfritt på hotellets gym.

Ansökan görs via Nordic Choice Hotels rekryteringssida, som du når via länken nedan. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag: 2016-06-01 Vid frågor, kontakta Hotell/HR-Chef Frida Strömberg frida.stromberg@copperhill.se

Sök tjänsten Housekeeping Sommar »