Your message was sent successfully

Gör ett karriärsdrag – jobba med oss i vinter

Dela

Nu söker vi den absoluta eliten inom hotellbranschen som under vintersäsongen 2016/2017 är med och skapar en magisk vistelse för våra gäster!

Copperhill Mountain Lodge levererar minnen för livet. Det fungerar för att varje material är äkta, varje detalj genomtänkt och för att atmosfären som fyller byggnaden är varm och okonstlad. Du som jobbar här behöver vara på samma sätt – unik, engagerad, genuin och trevlig på riktigt. Våra medarbetare är noga utvalda, lika mycket utifrån karaktär som kompetens. Lika viktigt som kunskaper och bakgrund är din personlighet, attityd och värderingar. På Copperhill brinner vi för värdskap. Vårt arbete med värdskap syns i små vardagliga handlingar, inte bara ibland, utan alltid i mötet med gästen och kollegorna. För att trivas hos oss drivs du också av att få arbeta med människor och att få dem att trivas. Du ger allt. Du är engagerad, karismatisk och prestigelös.

Vi söker bland annat receptionister, spaterapeuter, medarbetare till housekeeping, serveringspersonal, kockar och bagare.

Alla lediga tjänster och information om hur du söker hittar du här ›› 

Vill du träffa oss, så finns vi på Fjällmässan i Åre den 24 augusti och i Stockholm den 26 augusti. Vi ser fram emot att höra från dig.