Your message was sent successfully

Food & Beverage Manager sökes

Dela

Vår högsta gästnöjdhet någonsin. Vår bästa vinter- och sommarsäsong någonsin. Nu börjar det stora arbetet: att ligga kvar på topp och fortsätta utveckla produkten. Vi behöver dig med äkta arbetsglädje, vilja, engagemang och ett brinnande intresse för värdskap och nytänkande. Copperhill Mountain Lodge är en vass och helt unik produkt ­ – det behöver du också vara.

Copperhill Mountain Lodge söker dig som brinner för värdskap, mat och utveckling. Vi får idag väldigt fin återkoppling för såväl mat som service, och vi söker dig som vill vara med och utveckla detta till nästa nivå. Du kommer att ansvara för samtlig mat och dryck i huset – allt från frukost och à la carte till spabar, konferenskoncept och bankett. Planer på nya koncept finns och dessa vill vi att du tar vidare. Du blir en del av hotellets ledningsgrupp och kommer därmed även vara med och påverka hotellets utveckling i stort.

Du kommer att vara ansvarig för mellan 20 och 50 medarbetare (beroende på säsong). Du har en duktig köksmästare vid din sida, så din spetskompetens bör ligga inom restaurang. Sommelierutbildning är meriterande. Du bör ha god ekonomisk kunskap och brinna för att driva, motivera och utveckla dina medarbetare. Vidare förstår du vikten av att kavla upp ärmarna och vara delaktig i den dagliga verksamheten. Du har örat mot marknaden och tycker det är kul att utveckla nya koncept som gör att vi ständigt är i framkant.

Copperhill Mountain Lodge erbjuder dig en utvecklande och inspirerande miljö i ett team som brinner för sin produkt. Här blir du en del av en prestigefylld och meriterande arbetsplats som ingår i Nordic Hotels & Resorts/Nordic Choice Hotels och Design Hotels.

Välkommen med din ansökan på Nordic Choice Hotels rekryteringssida
Sista ansökningsdag: 2016-09-30

Vid frågor, kontakta Hotellchef & HR-ansvarig Frida Strömberg, frida.stromberg@copperhill.se