Your message was sent successfully

Prova på trail running fredagar i oktober

Dela

I samarbete med Åreguiderna erbjuder vi i oktober 2016 prova på trail running på fredagar kl. 15.30. Löpningen sker på fjället precis utanför hotellet, och träningen är öppen för alla intresserade. Har du inga löparskor kan du låna ett par testskor från Salomon.

NÄR: 7, 14 och 28 oktober samt 4 november, 2016
TID: 15.30–16.30, inkluderar tid för skoprovning och introduktion. Löpturen är på ca 45 minuter.
VEM: Öppet för alla som vill prova trail running med guide på fjället.
PRIS: Kostnadsfritt för både gäster på hotellet och externa intresserade. För gäster utifrån kostar spa i samband med trail run 95 kronor (den 14 oktober 75 kronor).
ANMÄLAN: Anmäl i receptionen senast ett dygn före (torsdag kl. 16) eller till info@copperhill.se och ange även gärna om du vill låna testskor. Vi kan inte garantera att det finns testskor till alla (först till kvarn-principen gäller).