Your message was sent successfully

Utmaning för alla: Åre XCO Run 24 september

Dela

Utmana dig själv – var med i Åre XCO Run, som går av stapeln under Höstmarknadshelgen. Välj mellan 2 km eller 9 km terränglöpning med Copperhillbacken som avslutning. Liksom sin storebror, skidtävlingen ÅRE XCO, är starten nere i Björnen och målgången vid Copperhill Mountain Lodge högst upp i backen. Se bansträckningen här.

För den som endast vill ta sig upp för den sista stigningen finns Åre Power Walk Open där deltagarna antingen springer eller går med eller utan stavar och med eller utan tidtagning.

Tävlingscentrum för tävlingen är vid Copperhill Mountain Lodge där även alla deltagare samlas innan start för att gemensamt jogga ner till starten i Björnen där motionsklassen startar före elitklassen.

Datum: Den 24 september 2016
Start: Klockan 10.45 i Åre Björnen
Sträckor: Välj 2 km eller 9 km

Anmäl dig nu på: www.arexco.se