Your message was sent successfully

Vinnare utsedd i fototävling

Dela

Förstapris-vinnaren i fototävlingen, där uppdraget var att fånga hösten i och omkring Åre och Copperhill Mountain Lodge, är utsedd. Grattis Albert Rösch, som tagit en förtrollande bild på ett dansande norrsken, mjuka fjäll, en spegelblank sjö och en stjärnklar natt. Han har fångat precis den magi och exotism som ger en längtan till att uppleva Åre på hösten. Stort tack för alla fantastiska bidrag från vackra ögonblick i naturen och på hotellet. Och återigen, grattis Albert till vinsten, ett presentkort på 2000 kronor.

Andra-pristagarna som alla vinner varsin mössa är:
Angela Nilsson
Sofia Stenstrand
Jeanette Åslund
Daniel Elfving
Mari Forsell
Rosemarie Boman
Sarah Thorèn
Emelie Bengtsson
Björn Johansson
Ulrika Haglund
Yvonne Halvarsson

Grattis!