Your message was sent successfully

Ensam gran söker julklappar – hjälper utsatta barn

Dela

En ensam julgran är uppsatt vid öppna spisen i lobbyn. Under december hoppas vi att granen får sällskap av massor av julklappar till utsatta barn. För varje julklapp som kommer in ger vår ägare Nordic Choice Hotels dessutom 10 kronor till UNICEF:s arbete för utsatta barn.

– Det är fjärde året vi på Copperhill Mountain Lodge samlar in julklappar. Förra året såg vi ett fantastiskt engagemang från både lokalbefolkning och gäster på hotellet. Viljan att hjälpa andra är stor. I år hoppas vi på ännu fler julklappar, säger Eva Ottosson Rask, VD på Copperhill Mountain Lodge.

Alla som vill, både gäster, medarbetare och andra kan enkelt bidra. Köp en gåva, märk den med kön och ålder på tänkt mottagare och lägg den under julgranarna som står i hotellets lobby. Sedan 2012 har detta initiativ genererat över 130 000 julklappar. Varmt välkommen med din gåva!