Your message was sent successfully

Chefs table med Lilla Bjers på Copperhill Mountain Lodge 4 februari kl. 18.00

Dela

Under Åre Gastronomy week kommer en av middagarna vara på Copperhill Mountain Lodge.

Köksmästaren Jonathan Kasche gästar Copperhills kök kvällen den 4 februari. Menyn är uppbyggd kring grönsaker skördade på gården hos Lilla Bjers. Lilla Bjers har fler år i rad blivit uppmärksammade för sitt ekologiska arbete och målsättning att använda 100% ekologiska råvaror.

Detta går hand i hand med Copperhills filosofi och miljötänk. Menyn tillagas i samarbete med köket på Copperhill, och serveras med matchande ekologiska viner.

Pris: 600 för mat, 595 för dryck : 1195 för middagspaket, bokas på restaurant@copperhill.se

Meny

Snacks
Potatis, löjrom, rökt gräddfil
Kålrot, tartar, senap

Förrätter
Betor, getost, emmervete
Torsk, musslor, lök,

Varmrätt
Rödvinsbräserat Högrev
Jordärtsskocka, gremolatasmör, grönkål

Dessert
Sommarens bär, vanilj, olivolja

För mer info kring Åre Gastronomy week och program: www.aregastronomy.se