Your message was sent successfully

Jämtland möter Japan!

Dela

Vår kökschef, Henrik Rettrup, har haft en dröm. Länge. Bland annat har han torkat en torsk i kylen i 11 månader. Denna tillsammans med en massa andra ingredienser kommer snart bli till soya och Henriks dröm kommer gå i uppfyllelse. Här på Copperhill! Den 15 januari lanserar vi nämligen ett helt nytt matkoncept som blir ett komplement till det vi redan har. Här kommer Jämtlands smaker komma fram i sin renaste form med hjälp av influenser från Japan. Vi kallar det Sàmaki- eller sushi på Jämtländska.

[sf_button colour=”accent” type=”standard” size=”standard” link=”http://copperhill.se/wp-content/uploads/2017/01/samaki_meny.pdf” target=”_blank” icon=”fa-cutlery” dropshadow=”no” rounded=”no” extraclass=””]KLICKA HÄR FÖR ATT SE MENYN[/sf_button]

[sf_button colour=”accent” type=”standard” size=”standard” link=”/mat-bar/boka-bord/” target=”_self” icon=”fa-cutlery” dropshadow=”no” rounded=”no” extraclass=””]BOKA BORD HÄR[/sf_button]