Your message was sent successfully

Föreläsning med Anders Nordström 2 augusti

Dela

Fötter, svett och känslor

I samband med Fjällmaratonveckan bjuder vi in till en föreläsning av Anders Nordström som har titeln Feet & Running coach. Glöm prylar och produkter och fokusera på dina fötter är budskapet. Löpsteget är en ingrediens i nästan alla sporter. För ett naturligt, hållbart och effektivt löpsteg krävs en naturlig och funktionell fot. Lär dig mer om den avgörande betydelsen av starka och funktionella fötter och hur du via dem kan leva, träna och tävla utan smärtor & skador.

Anders föreläser och jobbar för att det naturliga åter skall bli och vara det normala och via föreläsningen ”Fötter, Svett och Känslor” personifierar han dessa begrepp.  Skall du utvecklas och kunna leva, träna och tävla utan smärtor och skador så måste din fot vara naturligt stark funktionellt. Föreläsningen syftar till att sprida medvetenheten och kunskap om den naturliga foten. Anders mål med föreläsningen är att du som åhörare skalla lämna med ökad nyfikenhet, förståelse och den avgörande betydelse din fot har för dig som den löpande människan.

Föreläsningen är kostnadsfri och startar kl. 15.00 på Copperhill Mountain Lodge den 2 aug 2017. Förbokning krävs via reservations@copperhill.se senast kl. 14.00 den 2 augusti.
Om ni är i behov av transport från Åretorg till hotell erbjuder KIA transport t/r. Förbokning av transport senast kl. 13.00 den 2 augusti per mail reservations@copperhill.se
Varmt välkomna!