Your message was sent successfully

Prova på trailrunning med Åreguiderna

Dela

I samarbete med Åreguiderna erbjuder vi i augusti 2017 prova på trailrunning på fredagar kl. 16.30. Löpningen sker på fjället precis utanför hotellet, och träningen är öppen för alla intresserade. Har du inga löparskor kan du låna ett par testskor från Salomon.

NÄR: 18, 25 augusti samt 1 september
TID: 16.30–17.30, inkluderar tid för skoprovning och introduktion. Löpturen är på ca 45 minuter.
VEM: Öppet för alla som vill prova trailrunning med guide på fjället.
PRIS: Kostnadsfritt för både gäster på hotellet och externa intresserade. För externa gäster erbjuds entré till spa efter löpning för endast 95 SEK
ANMÄLAN: Anmäl i receptionen senast ett dygn före (torsdag kl. 16) eller till info@copperhill.se och ange även gärna om du vill låna testskor. Vi kan inte garantera att det finns testskor till alla (först till kvarn-principen gäller).