Your message was sent successfully

Åre XCO Run 30 SEP

Dela

I samband med Åre Höstmarknad arrangeras årligen ÅRE XCO där alla är välkomna att delta med avslutning på Copperhill Mountain Lodge.  

 Liksom sin storebror, skidtävlingen ÅRE XCO, är starten nere i Björnen och målgången vid hotellet Copperhill Mountain Lodge.

Skillnaden från skidtävlingen är att banan är nedkortad från 13 km till 9 km, där de sista 3 km är detsamma som skidtävlingen. Se bansträckningen här. För de som endast vill ta sig upp för den sista stigningen finns Åre Power Walk Open där deltagarna antingen springer eller går med eller utan stavar och med eller utan tidtagning.

Tävlingscentrum för tävlingen är vid Copperhill Mountain Lodge där även alla deltagare samlas innan start för att gemensamt jogga ner till starten i Björnen där motionsklassen startar före elitklassen.

Välkommen till Åre och Copperhill Mountain Lodge!

Åreguiderna, Duveds IF och Mathias Fredriksson.

För mer information och för anmälning se www.arexco.se