Your message was sent successfully

Sportlovsmagi

Dela

Snart är sportloven här. Åredalen sjuder av liv och massor av roliga saker händer på hotellet. Här är några av dem:

Vår populära vedungsbakade pizza är tillbaka. I år har vi utökat menyn i Coppermine med både sallad och hamburgare, förrätter och desserter.
Coppermine är öppet måndag 18 februari- lördag 2 mars mellan kl.17.30 och 21.00. Bord bokas på restaurant@copperhill.se

Livemusik i Fireside. Onsdag 20/2, fredag 22/2 och lördag 23/2 spelar Bodil Johansson stämningsfull musik i mysiga Fireside. Fredag 1/3 och lördag 2/3 spelar Andrea Lundqvist. Med härlig stämning, livemusik och goda cocktails avslutar vi dagen med spelningar både 17.00 och 19.30.

Ha en skön spadag på berget! Under vecka 8 och vecka 9 håller vi spa öppet 06.00-14.00 för externa gäster, övriga tider är reserverad för er externa gäster som har bokat behandling eller bor på hotellet. Entré: 295 SEK.