En meny som hyllar samisk matkultur och naturens rikedom, där traditionell nordisk mat möter modern gastronomi. Inspirerad av jämtländska smaker, fokuserar menyn på lokala råvaror från skog och natur.
Våra tre menyer – Skog, Fjäll, Hav & Kust, byts ut var tredje dag, så att du får en ny smakupplevelse varje gång. Dessutom kan du alltid beställa från vår Lobbymeny och Barnmeny varje kväll.
Skog serveras:
3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24 april
Från lokala producenter - Jordärtskockschips - Friterat tunnbröd - Rabarbermarmelad
Lantchips - Smetana - Gräslök
Hett reninnanlår - Chili - Paprika - Champinjon - Vindelnrökt sidfläsk
På älg och ren
Saltgurka - Honung - Smetana - Med eller utan 4 cl vodka
Svenskt matvete - Toppmurkla - Ekskivling - Kantarell - Citron - Sojasmörsås - Rösti -Syrad kål - Savoy cabbage roll
Salvia- och vitlöksrubb - Vildsvinssalsiccia - Schalottenlökcrème - Tryffelsky - Pommes Anna - Smörslungad brysselkål
Rostad rotselleripuré - Syrad röd spetskål - Pepparsås - Pommes Anna
Mandelpotatispuré - Sandefjordsås - Forellrom och gräslök - Isad fänkålssallad
Friterat tunnbröd - Rabarbermarmelad
Brownie - Spritade hallon - Brynt smörglass
Lemoncurd - Sockerkaka - Bränd blåbärsmaräng
Havrecrumble - Brynt smörglass - Hallonrem
(Vargtass)
Hjortron & Vodka
Espresso med vaniljglass