Boka rum
till garanterat bästa pris
BOKA RUM
Konferens & event
BOKA MÖTE

Aptitretare inför vintern 2015/2016

Copperhill
Aktuellt
söndag 23 Jul, 2017
16°C
4.6 m/s
Prognos
Aptitretare inför vintern 2015/2016
2 november 2015 Sara Ekdahl

Aptitretare inför vintern 2015/2016

Vi vill att vintersäsongen 2015/2016 ska bli ihågkommen som en gastronomisk höjdarvinter. Därför satsar vi på ännu flera temakvällar, gästspel och samarrangemang med namnkunniga krögare och premiumleverantörer av mat och dryck. Alla datum och detaljer är ännu inte klara, men den som är intresserad av god mat, ljuvliga drycker och härlig stämning bör hålla utkik efter:

» Vår egen regionala meny Vaajese serveras varje lördag klockan 20.00. Måltiden inleds med en drink framför öppna brasan och till bords serveras en jämtländsk avsmakningsmeny med lokala råvaror. Specialkomponerade vinpaket finns i olika prisklasser, samt alkoholfria förslag. OBS: Vaajese måste bokas minst 24 timmar i förväg.

» Vinbar i Fireside Lounge & Bar under högsäsongsveckorna.

» Gästspel med Griffins och Christian Hellberg, 29 och 30 december 2015.

» Gästspel med Gastrovin under jul och nyår.

» Övriga som kommer gästa oss under vintern är Janake Wine group, Enjoy wine, Brix Wine och J&S Vinhandel. Vi kommer ha temakvällar med Sydafrika, Italien och Frankrike.

Fortsättning följer!