Boka rum
till garanterat bästa pris
BOKA RUM
Konferens & event
BOKA MÖTE

The Villa

The Villa – hyr vår privata ski lodge

Nu kan du hyra en av Skandinaviens mest spektakulära villor. Vår privata ski lodge erbjuder ett exklusivt boende för 16 personer med fantastisk utsikt och läge. THE VILLA är en timrad fjällstuga i lyxförpackning som finns tillgänglig för uthyrning hela året.

EXKLUSIVT BOENDE FÖR UPP TILL 16 PERSONER

Äntligen en stuga i Åre stor nog att rymma hela familjen, alla vännerna eller konferensgruppen. THE VILLA är Copperhill Mountain Lodges ägare Petter A. Stordalens privata timrade ski lodge.
– Vi ville skapa något som var olikt allt annat i Skandinavien – en tidlös och exklusiv vinterresort i Åre. När jag kommer till THE VILLA, är det lite som att komma hem. Detta är mitt winter wonderland året runt, säger Petter A. Stordalen, som själv gäster THE VILLA alla årstider.
På 700 kvadratmeter har ingenting lämnats åt slumpen. Design, material och kvalitet är av världsklass. Designteamet har lyckats skapa både flärd och intimitet i villans volymer och tre våningsplan. THE VILLA har 7 sovrum med 14 bäddar i huvudbyggnaden samt en lägenhet/gästvåning med ytterligare 2 bäddar i direkt anslutning. THE VILLA är en perfekt bas för familjer, vänner, mindre konferenser eller ledningsgrupper som önskar diskretion, avskildhet och elegans.

THE VILLA är belägen högst upp i Åre-Björnen, granne med Copperhill Mountain Lodge och Åres skidsystem och är tillgänglig för uthyrning hela året. Varje vistelse är personligt anpassad med service efter gästens önskemål – här kan du välja allt från att bo med självhushåll, till catering från hotellet eller åtta-rätters middag med personal på plats.

PRISEXEMPEL
13 personer från 29 080 SEK (25 964 SEK exkl moms)/dag.
Kontakta oss för bokningsförfrågan.

ÖVRIG INFORMATION
Planskiss (PDF 286 kb)

BOKNING
Vänligen kontakta Copperhill Mountain Lodge för mer information och bokning:
Telefon 0647-143 00
E-post reservations@copperhill.se

  • Privat villa med 14 bäddar
  • 7 sovrum, 5 badrum, 2 allrum, kök och matplats
  • 700 kvadratmeter
  • Mötesrum för 10 personer
  • Relaxavdelning med bastu och gym
  • Trådlöst internet
  • Gästhus med 2 bäddar, badrum och kök

@copperhillmountainlodge

På Instagram just nu
Copperhill på Instagram