Copperhill Mountain Lodge

När inne
konkurrerar
med ute.

Magi året runt

På toppen av Förberget där vägen tar slut ligger fjällvärldens enda designhotell. Hos oss på Copperhill Mountain Lodge njuter du av bekväma rum, närproducerad mat lagad med kärlek, generösa lounger för både stora och små och ett spa som vunnit pris som Europas bästa. Fjället ligger bokstavligt talat direkt utanför dörren. Välkommen hem till oss, vi ser fram emot att ta hand om dig.

viktig information

Efter att Folkhälsomyndigheten ytterligare skärpt sin rekommendation för att begränsa smittan av Covid-19 så har vi valt att stänga hotellet den 5 april. Vi anser att det är det mest ansvarsfulla vi kan göra just nu och vi hoppas kunna välkomna alla igen den 8 maj då skidsäsongen är över. Hoppas vi ses i sommar och ta hand om er!

Mer info och senaste pressmeddelande från oss, från 27 mars 2020, hittar du här under mer info. 

Nyheter!

På fredag 27 mars gör våra populära vedugnsbakade pizzor comeback! Välj bland traditionella favoriter eller passa på att testa en Copperhill Special.

Lyxa till det med våra gourmetmatlådor för endast 75 kr/st inkl. nybakat bröd från vårt bageri.

Håll utkik här eller ring oss för att höra dagens meny. Välkomna upp!

Finns att köpa hos oss alla dagar i veckan.

Spa och spapaket

Med panoramafönster mot de majestätiska fjällen erbjuder vårt spa en oas i oasen. Här finner du två inomhuspooler och en utomhuspool med utsikt över Åreskutan, relaxytor, bastur samt ett antal behandlingsrum för massage, ansiktbehandlingar och duobad – samtliga med stjärnhimmel i taket.

Våra rum

Rum för två med dubbelsäng, skrivbord, minibar och ett modernt badrum.

För dig som vill ha ett mysigt dubbelrum för två mitt i hotellets varma atmosfär.

Ett perfekt lite större dubbelrum med skrivbord, bäddsoffa och stor dubbeldusch.

Ett härligt dubbelrum med stora fönster och underbar utsikt.

Denna svit är perfekt för familjen med plats för umgänge.

Denna lägenhetsliknande svit är perfekt för familjen och för mysigt umgänge med nära och kära.

Denna 2 rumssvit på markplan har utsikt över Åredalen och en av hotellets finaste badrum.

Denna 2 rumssvit för två är ett fantastiskt dubbelrum med både utsikt och ett badrum utöver det vanliga.

För dig som vill ha lite mer plats. Härliga utrymmen, många bäddar och fantastisk utsikt gör att denna lägenhetssvit är en perfekt bas för både sommaren och vinterns alla äventyr.

Här ryms hela släkten, eller både din och din kompis familj. Ett vackert rum med sociala ytor, två badrum och en häpnadsväckande utsikt.

Vår största fyrbäddssvit med massor av yta att njuta, umgås och ha det bra i. En svit med fantastisk utsikt över hela Åreskutan.

Vår största svit med 8 bäddar och 3 badrum. Massor av yta att njuta, umgås och ha det bra i. Vår kronjuvelssvit med fantastisk utsikt över hela Åreskutan.

Scroll to Top