Aktuellt

Här uppe är ingen dag den andra lik. Tävlingar, event, skönsjungande lounge-afterski-artister, härliga spa upplevelser, stilla helger för återhämtning eller galna helger för äventyr. Här nedan kan du läsa om sådant som händer just nu.

pizza1

1-3 Januari 2021: PIZZAN GÖR COMEBACK!

På fredag gör våra populära vedugnsbakade pizzor comeback! Välj bland traditionella favoriter eller passa på att testa en Copperhill Special. Välkomna upp!

Läs mer →
copperhill_julpaket (1)

Köp vår jul- eller nyårsbox

Spendera mindre tid i köket och mer tid på att fira jul och att 2020 snart är över! Beställ vår jul-eller nyårsbox med massvis av …

Läs mer →
winter-hotel-wide-view-copperhill-mountain-lodge

COVID-19

Vänligen läs om de åtgärder vi tagit för att förhindra smitta samt vad vi förväntar oss av dig som gäst här

Läs mer →
summer-terrace-face-statues-copperhill-mountain-lodge

Lunchbuffet

Vi fortsätter servera vår populära lunchbuffet hela hösten! Välkomen upp och njut av vällagad mat med säsongens smaker. Utsikten får du på köpet.

Läs mer →
autumn-lounge-pool-spa-copperhill-mountain-lodge

HOT YOGA 2020

inled helgen på bästa möjliga vis med Hot Yoga på Spa med Fia Aunsmo, gäller fredagar under 2020.

Läs mer →
pizza1

MARS 2020: TAKE AWAY PIZZA

På fredag gör våra populära vedugnsbakade pizzor comeback! Välj bland traditionella favoriter eller passa på att testa en Copperhill Special. Välkomna upp!

Läs mer →
dj-fireside-copperhill-mountain-lodge

Åres mysigaste barhäng | 13 mars

Efter en dag i backen ser vi till att avsluta kvällen med skönt häng i baren. Vi gästas av DJ Simon Wilensjö som bjuder på en stämningsfull mix.

Läs mer →
fikabuffet-news-copperhill-mountain-lodge

Fikabuffé | 8 Mars

På söndag dukar vi upp en gedigen fikabuffé fylld med goda smörgåsar, kakor, tårtor och annat gott från vårt egna bageri. Ta med vänner och familj på en mysig söndagsutflykt med nybakade delikatesser som gör ingen besviken. Välkomna upp!

Läs mer →
land-of-trees-marcus-friman-hat-outdoor-copperhill-mountain-lodge

Land of Trees (Live) | 27-29 Februari

Land of Trees gästar Fireside med en intim spelning som förstärker den magiska fjällkänslan. Med känsla och sitt akustiska sound förmedlar Marcus Friman, sångare och låtskrivare, ett starkt och öppenhjärtigt budskap. En perfekt avslutning efter en dag på fjället!

Läs mer →
revsunds-brewery-event-copperhill-mountain-lodge

Revsunds Brewery & Distillery | 21 Februari

Revsunds Brewery erbjuder lokalt hantverksöl från Jämtland. Med fyndiga namn och spännande smaker tar Revsunds Brewery över baren på Copperhill.

Läs mer →
Scroll to Top