Your message was sent successfully

Are you ready to fly
- En helg om mental och fysisk närvaro

FRÅN 14 950 KR/PERS

Vår träningshelg handlar inte om träning – den handlar om mental och fysisk närvaro som leder till förändring.

Anders Nordström och Markus Torgeby tar er försiktigt med på en resa mot total närvaro. En närvaro som ligger långt borta från vardagens alla beslut och måsten. Där trötta hjärnor kan ta pigga beslut. Där man känner saker på riktigt. För när du skalar av skalar du också fram våra basbehov och det blir lättare att få rätt perspektiv på både träning och förändring.

Vi på Copperhill Mountain Lodge väljer noga ut våra samarbetspartners för att skapa det bästa för våra gäster och för oss var det en självklarhet att arbeta tillsammans med Anders Nordström och Markus Torgeby. Med Anders och Markus kunskap, guidning och erfarenhet kommer ni uppleva saker och energier som ni tidigare aldrig stött på och ni kommer att förändras, var så säkra. Vår träningshelg handlar inte om träning – den handlar om mental och fysisk närvaro som leder till förändring.

FÖR VEM ÄR DETTA

Denna helg är för dig som söker en unik upplevelse, djup förståelse och en väg till förändring. Vi kombinerar vår finaste produkt, the Villa, med vår häpnadsväckande natur och några av Sveriges ledande fysiska och mentala acceleratorer under en helg med samtal, träning och workshops. Kanske står du inför ett viktigt beslut eller en stor förändring i livet? Kanske vill du se på din träning på ett djupare sätt? Kanske du jobbar som VD, HR Chef eller driver ditt eget bolag och vill tillsammans med andra ge dig själv en möjlighet för personlig utveckling på ett unikt sätt i unik miljö. Markus & Anders är era föreläsare, coacher och guider. Helgen i sig är dagar i personlig utveckling som syftar mot och strävar efter fysisk och mental hälsa och kraft. Vi använder kroppen och fysisk rörelse för att komma åt huvudet och det mentala.

Anders Nordström lämnade VD jobbet inom modebranschen för att istället utbilda, föreläsa och coacha människor inom fysisk och mental förändring och rörelse. Anders jobbar för att det naturliga åter skall bli det normala där den mänskliga foten spelar en avgörande roll. För mer information tryck här.

Markus Torgeby är författaren till den internationella storsäljaren LÖPARENS HJÄRTA. Som ung var Markus en lovande löpare som spåddes en strålande framtid. Nu är han den lovande löparen som hoppade av, bodde i en kåta i de Jämtländska skogarna i fyra år och kom tillbaka som en framgångsrik föreläsare, författare, inspiratör och familjefar.

Datum

31 maj – 3 juni

Pris

14 950 kr/person

Program

Klicka här för att se programmet.

Program publiceras under februari 2018. Vi tar emot ett begränsat antal platser. Bokning sker direkt till hotellet via reservations@copperhill.se alt. 0647-143 00

Alla våra erbjudanden

Från 1 436 kr

Familjepaket - Påsklov 2018

Våra populära familjepaket inkluderar boende för hela familjen och frukost, middag, spaentré samt aktivitetsprogram för barnen.

Från 783 kr

April Weekend 19-22 april - Åres femte säsong är kanske den bästa!

Solen värmer, snön är mjuk och den härliga vårskidåkningen är mitt inne i sin högsäsong. 
Passa på att kombinera en mysig spahelg med säsongens sista skidåkning.
Från 5 632 kr (4 personer)

Julpaket 2018

Fira in julen 2018 med oss! Koppla av, umgås och mys med nära och kära.

Från 827 kr

KIA Fjällmaraton 28 juli - 4 augusti 2018

Vi tror på att kombinera saker. Vi tror på att kombinera fjäll med löpning, vi tror på att kombinera snabba proteiner med långsam, vällagad mat och vi tror på att kombinera utmaningar med vila, prisbelönt spa och en vacker hotellmiljö. Så njut av de bästa av
två världar och bo hos oss under Fjällmaratonveckan. Det är du värd.

Från 747 kr

Äventyrspaket

Frågan är om det finns någon annan dalgång som är så full av aktiviteter som Åredalen? För vår härliga barmarksäsong har inte bara vandring och cykling att bjuda på. Här kan man njuta av SUP paddling, forsränning, kite, fallskärm, underbara svamp- och bärutflykter, mountain carts och zipline banor. Allt detta och mycket mer i en häpnadsväckande bergsmiljö som är en reseanledning bara i sig.

I detta paket får du, förutom bra pris på boende, 10% rabatt på Åre Guiderna.

Från 2 695 kr

Spapaket Supernova

I vårt allra lyxigaste spapaket får du njuta av en exfolierande helkroppsbehandling, värmande bad och närande, återfuktande ansiktsritual. På kvällen fortsätter njutningen med en tvårätters middag i restaurang Niesti. Dessutom får du ett spakit med spaprodukter från Elemis.

Från 1 436 kr

Friåkning med Ludvig Fjällström

Bo hos oss och åk skidor med OS- och puckellandslagsåkaren. Han visar er hans smultronställen på Åreskutan. En oförglömlig skiddag som går ut på att ha kul på skidorna.

Från 562 kr

Stay more - get more

Är du flexibel med din tid? Gratulerar. Nu kan du boka utvalda vinterdagar till kanonpris. Bo fyra nätter, men betala bara för 3. Det innebär att du får mer av allt: Tid, skidåkning, vila, loungemys, spabad, sovtimmar och lata frukostar.

Från 5 682 kr i svit (4 personer)

Nyårspaket 2018/2019

Fira in det nya året med oss på Copperhill! Nyårsveckan hos oss är fullt med roliga möten, livemusik, varm atmosfär, härligt bemötande och tid för umgänge med de du tycker om.

Från 1 525 kr

ÅEC- Åre Extreme Challenge 28-29 Juni 2018

Vi älskar kontraster. Och vad är väl en bättre kontrast än att ena stunden utmana naturens element i en kajak, på cykeln och i dina trailskor och i nästa sjunka ner i sofforna framför brasan eller i ett varmt spabad på fjällvärldens enda designhotell?

Från 747 kr

Vandringspaket

Fjällvandring har aldrig varit skönare. På Copperhill Mountain Lodge ligger Åres närmaste vandringsled direkt utanför dörren och med bil tar du dig snabbt till fantastiska halvdags- och heldagsturer i bland annat Edsåsdalen, Ottsjö, Vålådalen och Storulvån. Vandring som passar både aktiva familjer och erfarna fjällrävar.

Från 1 995 kr

Spapaket The Big Bang

Skäm bort dig själv – riktigt ordentligt. Koppla av, varva ner och njut i vår prisbelönta spamiljö, med en välgörande behandling för hud och kropp.

Från 525 kr

Åre Sessions & Åre Winter Finals

Åre avslutar säsongen på topp. Värmande sol, mjukt före och massor av aktiviteter överallt. Förra årets succéfestival Åre Sessions är tillbaka!

Dubbelrum Från 1 095 kr/Natt

We Love Sundays

Vi älskar söndagar. Detta vill vi hedra genom att erbjuda både en dignande Fikabuffé och bra priser på boende. Så kom till oss på Copperhill Mountain Lodge och njut en stund.
Från 14 950 kr

Are you ready to fly - En helg om mental och fysik närvaro

Vår träningshelg handlar inte om träning - den handlar om mental och fysisk närvaro som leder till förändring.

Från 1 407 kr

Familjepaket - Sportlov 2019

Våra populära familjepaket inkluderar boende, måltider, spaentré och aktivitetsprogram för barnen.

Från 747 kr

Höstlovspaket v. 41 och v. 44.

Under de svenska och norska höstloven erbjuder vi paket som är skräddarsydda för att alla i familjen ska njuta och må bra. Boende i rymlig familjesviter (eller dubbelrum), vårt fina spa och vällagad, spännande mat tillsammans med den fantastisk naturen som ligger alldeles utanför knuten gör oss till en perfekt ”base camp” för höstlovets alla äventyr.
Från 100 kr

Köp presentkort

Överraska någon du tycker om med lite avslappnat lodgeliv, fjällnära mat eller prisbelönt spa. Du bestämmer själv värdet på presentkortet och mottagaren kan använda det fritt inom hela hotellet. Beställ online, så får du presentkortet levererat direkt via sms eller e-post.