Your message was sent successfully

Are you ready to fly
- En helg om mental och fysisk närvaro

FRÅN 14 950 KR/PERS

Vår träningshelg handlar inte om träning – den handlar om mental och fysisk närvaro som leder till förändring.

Anders Nordström och Markus Torgeby tar er försiktigt med på en resa mot total närvaro. En närvaro som ligger långt borta från vardagens alla beslut och måsten. Där trötta hjärnor kan ta pigga beslut. Där man känner saker på riktigt. För när du skalar av skalar du också fram våra basbehov och det blir lättare att få rätt perspektiv på både träning och förändring.

Vi på Copperhill Mountain Lodge väljer noga ut våra samarbetspartners för att skapa det bästa för våra gäster och för oss var det en självklarhet att arbeta tillsammans med Anders Nordström och Markus Torgeby. Med Anders och Markus kunskap, guidning och erfarenhet kommer ni uppleva saker och energier som ni tidigare aldrig stött på och ni kommer att förändras, var så säkra. Vår träningshelg handlar inte om träning – den handlar om mental och fysisk närvaro som leder till förändring.

FÖR VEM ÄR DETTA

Denna helg är för dig som söker en unik upplevelse, djup förståelse och en väg till förändring. Vi kombinerar vår finaste produkt, the Villa, med vår häpnadsväckande natur och några av Sveriges ledande fysiska och mentala acceleratorer under en helg med samtal, träning och workshops. Kanske står du inför ett viktigt beslut eller en stor förändring i livet? Kanske vill du se på din träning på ett djupare sätt? Kanske du jobbar som VD, HR Chef eller driver ditt eget bolag och vill tillsammans med andra ge dig själv en möjlighet för personlig utveckling på ett unikt sätt i unik miljö. Markus & Anders är era föreläsare, coacher och guider. Helgen i sig är dagar i personlig utveckling som syftar mot och strävar efter fysisk och mental hälsa och kraft. Vi använder kroppen och fysisk rörelse för att komma åt huvudet och det mentala.
Markus och Anders förklarar mer i denna filmsnutt ni finner här.

Anders Nordström lämnade VD jobbet inom modebranschen för att istället utbilda, föreläsa och coacha människor inom fysisk och mental förändring och rörelse. Anders jobbar för att det naturliga åter skall bli det normala där den mänskliga foten spelar en avgörande roll. För mer information tryck här.

Markus Torgeby är författaren till den internationella storsäljaren LÖPARENS HJÄRTA. Som ung var Markus en lovande löpare som spåddes en strålande framtid. Nu är han den lovande löparen som hoppade av, bodde i en kåta i de Jämtländska skogarna i fyra år och kom tillbaka som en framgångsrik föreläsare, författare, inspiratör och familjefar.

Datum

31 maj – 3 juni

Pris

14 950 kr/person

Program

Klicka här för att se programmet.

Program publiceras under februari 2018. Vi tar emot ett begränsat antal platser.

Alla våra erbjudanden

Från 747 sek

Vandringspaket

Fjällvandring har aldrig varit skönare. På Copperhill Mountain Lodge ligger Åres närmaste vandringsled direkt utanför dörren och med bil tar du dig snabbt till fantastiska halvdags- och heldagsturer i bland annat Edsåsdalen, Ottsjö, Vålådalen och Storulvån. Vandring som passar både aktiva familjer och erfarna fjällrävar.

Från 1625 sek

Gourmetpaketet

Detta är ett paket för dig som gärna fyller din dag med vandring, cykel eller något annat äventyr och gärna fyller kvällen med en härlig matupplevelse med en 6-rätters avsmakningsmeny.

30% rabatt vid boende minst 3 nätter

Stay more save more

Hinn med allt hotellet och Åre och dess omgivningar har att erbjuda under sommar och höst. Bor hos oss minst 3 nätter och få 30% rabatt på hela vistelsen. Mer tid att njuta till ett lägre pris helt enkelt.

Travel Green paketet med tillgång till en elhybridbil för miljövänliga utflykter

Du som bokar detta paket och väljer tåg som transportsätt till Åre blir upphämtad av en av våra BMW-hybrider på Åre tågstation. Bor du hos oss tre dagar eller mer får du också låna samma BMW obegränsat under två dagar. Allt för att ni skall kunna uppleva alla sevärdheter och vackra omgivningar som finns här. Upptäckarvänligt och miljövänligt på samma gång.

Från 530 sek

Norrskenspaketet

Vårt paket kan du boka när bästa Norrskenstiden infaller, höst och vinter. Copperhill Mountain Lodges placering högst upp på Förberget, med begränsad gatubelysning och bebyggelse, bäddar för en fantastisk upplevelse.

Från 2160 sek

Spapaket Big Bang

Koppla av och varva ner hos oss. Spapaketet innehåller både en välgörande spabehandling och en mysig övernattning i Åre på fjällvärldens enda designhotell.

Från 5 250 sek (4 personer)

Julpaket 2018

Fira in julen 2018 med oss! Koppla av, umgås och mys med nära och kära.

Från 5 419 sek i svit (4 personer)

Nyårspaket 2018/2019

Fira in det nya året med oss på Copperhill! Nyårsveckan hos oss är fullt med roliga möten, livemusik, varm atmosfär, härligt bemötande och tid för umgänge med de du tycker om.

Från 5 419 sek (4 personer)

Familjepaket - Sportlov 2019

Våra populära familjepaket inkluderar boende, frukost, spaentré och aktivitetsprogram för barnen.

Från 1 436 sek

Familjepaket - Påsklov 2019

Våra populära familjepaket inkluderar boende för hela familjen och frukost, middag, spaentré samt aktivitetsprogram för barnen.

Från 3150 sek/person

VM i Skidskytte 7-17 mars 2019

Världseliten i Skidskytte kommer återigen till Östersund för att göra upp om medaljer i IBU World Championship. 

Från 100 sek

Köp presentkort

Överraska någon du tycker om med lite avslappnat lodgeliv, fjällnära mat eller prisbelönt spa. Du bestämmer själv värdet på presentkortet och mottagaren kan använda det fritt inom hela hotellet. Beställ online, så får du presentkortet levererat direkt via sms eller e-post.

Dubbelrum Från 1 095 sek/Natt

We Love Sundays

Vi älskar söndagar. Detta vill vi hedra genom att erbjuda både en dignande Fikabuffé och bra priser på boende. Så kom till oss på Copperhill Mountain Lodge och njut en stund.
Från 747 sek

Åre Extreme Challenge 29 juni 2019

Vi älskar kontraster. Och vad är väl en bättre kontrast än att ena stunden utmana naturens element i en kajak, på cykeln och i dina trailskor och i nästa sjunka ner i  sofforna framför brasan eller i ett varmt spabad på fjällvärldens enda designhotell?

Från 699 sek

Familjepaket Sommar 2019

Perfekt paket för dig som vill uppleva den Svenska fjällvärldens enda designhotell och de magiska fjällen tillsammans med familjen. Från 30 Juni till 7 Juli har vi Copperkids igång varje dag med bland annat bland annat ponnyridning, pyssel, grillning, bakning, bus och lek.
Både byn och berget är fyllt av saker att göra. Närmast ligger vandringsleden som börjar alldeles utanför knuten.

Från 827 sek

KIA Fjällmaraton 2019

Vi tror på att kombinera saker. Vi tror på att kombinera fjäll med löpning, vi tror på att kombinera snabba proteiner med långsam, vällagad mat och vi tror på att kombinera utmaningar med vila, prisbelönt spa och en vacker hotellmiljö. Så njut av de bästa av två världar och bo hos oss under Fjällmaratonveckan. Det är du värd.

Från 474 sek

Travel light

Vårt samarbete med Houdini Sportswear innebär att du som gäst kan hyra extremt bra skidkläder. Rent praktiskt innebär det att det ligger ett vackert färgkoordinerat skalset i din storlek på sängen när du kommer fram till oss. Självklart gäller paketet för hela familjen, oavsett storlek. Genom att hyra kläder gör du miljön en tjänst, samtidigt som du slipper släpa på hela familjens utrustning på tåget.