Your message was sent successfully

Are you ready to fly
- En helg om mental och fysisk närvaro

FRÅN 14 950 KR/PERS

Vår träningshelg handlar inte om träning – den handlar om mental och fysisk närvaro som leder till förändring.

Anders Nordström och Markus Torgeby tar er försiktigt med på en resa mot total närvaro. En närvaro som ligger långt borta från vardagens alla beslut och måsten. Där trötta hjärnor kan ta pigga beslut. Där man känner saker på riktigt. För när du skalar av skalar du också fram våra basbehov och det blir lättare att få rätt perspektiv på både träning och förändring.

Vi på Copperhill Mountain Lodge väljer noga ut våra samarbetspartners för att skapa det bästa för våra gäster och för oss var det en självklarhet att arbeta tillsammans med Anders Nordström och Markus Torgeby. Med Anders och Markus kunskap, guidning och erfarenhet kommer ni uppleva saker och energier som ni tidigare aldrig stött på och ni kommer att förändras, var så säkra. Vår träningshelg handlar inte om träning – den handlar om mental och fysisk närvaro som leder till förändring.

FÖR VEM ÄR DETTA

Denna helg är för dig som söker en unik upplevelse, djup förståelse och en väg till förändring. Vi kombinerar vår finaste produkt, the Villa, med vår häpnadsväckande natur och några av Sveriges ledande fysiska och mentala acceleratorer under en helg med samtal, träning och workshops. Kanske står du inför ett viktigt beslut eller en stor förändring i livet? Kanske vill du se på din träning på ett djupare sätt? Kanske du jobbar som VD, HR Chef eller driver ditt eget bolag och vill tillsammans med andra ge dig själv en möjlighet för personlig utveckling på ett unikt sätt i unik miljö. Markus & Anders är era föreläsare, coacher och guider. Helgen i sig är dagar i personlig utveckling som syftar mot och strävar efter fysisk och mental hälsa och kraft. Vi använder kroppen och fysisk rörelse för att komma åt huvudet och det mentala.
Markus och Anders förklarar mer i denna filmsnutt ni finner här.

Anders Nordström lämnade VD jobbet inom modebranschen för att istället utbilda, föreläsa och coacha människor inom fysisk och mental förändring och rörelse. Anders jobbar för att det naturliga åter skall bli det normala där den mänskliga foten spelar en avgörande roll. För mer information tryck här.

Markus Torgeby är författaren till den internationella storsäljaren LÖPARENS HJÄRTA. Som ung var Markus en lovande löpare som spåddes en strålande framtid. Nu är han den lovande löparen som hoppade av, bodde i en kåta i de Jämtländska skogarna i fyra år och kom tillbaka som en framgångsrik föreläsare, författare, inspiratör och familjefar.

Datum

31 maj – 3 juni

Pris

14 950 kr/person

Program

Klicka här för att se programmet.

Program publiceras under februari 2018. Vi tar emot ett begränsat antal platser.

Alla våra erbjudanden

FRÅN 871 SEK/PERSON/NATT I 4-BÄDDSSVIT INKL. MIDDAG. (TOT. 3484 SEK/RUM/NATT)

Decemberhelger med julstämning

Julmys med skidåkning, brashäng och pepparkaksbak!

FRÅN PRIS: 612 SEK/PERSON/NATT I 4-BÄDDSSVIT (TOT. 2448/NATT/SVIT)

Skidtestarhelg

Damma av skidorna -eller testa helt nya under denna helg- och var med om det officiella startskottet för vintern. VM8:an öppnar redan kl. 08.00 på fredagen

Från SEK 1055/person/natt inkl. middag i 4-bäddssvit (tot 4217/natt/svit)

Julpaket 2019

Fira in julen 2019 med oss! Koppla av, umgås och mys med nära och kära.

Från sek 1035/person/natt i 4-bäddssvit (tot sek 4142/natt/svit)

Nyårspaket 2019/2020

Fira in det nya året med oss på Copperhill! Nyårsveckan hos oss är fullt med skidåkning, matupplevelser, roliga möten, livemusik, varm atmosfär, härligt bemötande och tid för umgänge med de du tycker om.

Från 1064kr/person/natt inkl. middag (Tot 4256/natt/svit)

Familjepaket Sportlov 2020

Vårt populära familjepaket där hotellet erbjuder något för alla i familjen. Det omåttligt populära aktivitetsprogrammet CopperKids för de små, underhållning, god mat, massor av mys och spaentré under hela din vistelse. Tillgängligt under sportlovsveckorna 7, 8 och 9.

Från SEK 1033/PERSON/NATT I 4-BÄDDSSVIT INKL. MIDDAG (TOT. SEK 4132/NATT/SVIT)

Familjepaket - Påsklov 2020

Våra populära familjepaket inkluderar boende för hela familjen och frukost, middag, entré till spa samt aktivitetsprogram för barnen.

FRÅN 1620 SEK/PERSON/NATT i DUBBELRUM INKL. 6-RÄTTERS MIDDAG

Gourmetpaketet

Detta är ett paket för dig som gärna fyller din dag med vandring, cykel eller något annat äventyr och gärna fyller kvällen med en härlig matupplevelse med en 6-rätters avsmakningsmeny.

FRÅN 1248 SEK/PERSON/NATT I DUBBELRUM INKL. MIDDAG (2494/NATT/RUM)

Älskade vardag

De gyllene dagarna är söndag-torsdag. Du betalar mindre, få mer och du njuter av Åre när Åre är som allra bäst. 

Från 2295 SEK/PERSON/NATT I DUBBELRUM (4590 SEK/NATT/RUM)

Spapaket Massage och Ansiktsritual

Koppla av och varva ner hos oss. Spapaketet innehåller både en välgörande spabehandling och en mysig övernattning i Åre på fjällvärldens enda designhotell.

Från 1248 SEK/PERSON/NATT I DUBBELRUM (2495SEK/RUM) BOENDE MINST 3 NÄTTER

Travel Green paketet med tillgång till en elhybridbil för miljövänliga utflykter

Du som bokar detta paket och väljer tåg som transportsätt till Åre får låna en BMW-hybrid under två dagar när du stannar hos oss tre nätter eller mer. Allt för att du skall kunna uppleva alla sevärdheter och vackra omgivningar som finns här. Upptäckarvänligt och miljövänligt på samma gång.

Från 1398 SEK/PERSON I DUBBELRUM INKL. MIDDAG (TOT. 2795 SEK/RUM)

We Love Sundays

Vi älskar söndagar. Detta vill vi hedra genom att erbjuda både en dignande Fikabuffé och bra priser på boende. Så kom till oss på Copperhill Mountain Lodge och njut en stund.
Från 1138 SEK/PERSON/NATT I DUBBELRUM 2276 SEK/NATT/RUM) BOENDE MINST 3 NÄTTER

Stay more - save more

Gott om plats på berget, obefintliga liftköer och en riktigt bra hotelldeal. Bo minst tre nätter söndag-torsdag och få 20% rabatt på hela vistelsen. Vi kallar det "Stay more - Save more". Läs mer och boka här.

Från 1300 SEK/PERSON/NATT I DUBBELRUM (2600 SEK/NATT/RUM)

Norrskenspaketet

Under höst och vinter är chansen att uppleva Norrsken som störst och bor du hos oss uppe på Förberget har du verkligen första parkett när det infaller. Med vårt Norrskenspaket behöver du inte hålla koll på själv när det infaller, vi ser till att väcka dig när det är dags!

Från 870 SEK/PERSON/NATT NATT I DUBBELRUM (1740 SEK/NATT/RUM)

Åre Extreme Challenge

Som stolt samarbetspartner till Skandinaviens första och största multisporttävling erbjuder vi er boende på fjällvärldens enda designhotell till bra priser.

Från 725 SEK/PERSON/NATT I DUBBELRUM (1450 SEK/NATT/RUM)

KIA Fjällmaraton

Njut av de bästa av två världar och bo hos oss under Fjällmaratonveckan.

Från 100 sek

Köp presentkort

Överraska någon du tycker om med lite avslappnat lodgeliv, fjällnära mat eller prisbelönt spa. Du bestämmer själv värdet på presentkortet och mottagaren kan använda det fritt inom hela hotellet. Beställ online, så får du presentkortet levererat direkt via e-post.