COPPERCHILL

595 SEK
Gör förmiddagen till din och checka in en halv dag. Frukost, lunch och spainträde  ingår i priset. En riktigt bra deal!

Om erbjudandet

Checka in för en halvdag!
Vi har skapat ett riktigt förmånligt paket för dig som vill lämna vardagen för en stund och ladda  batterierna utan att boka rum. Ett paket där du startar med vår härliga frukostbuffet för att sedan besöka spa och njuta av pooler, bastu och relax. Avslutningsvis avnjuter du dagens fisk/kött eller vegetariska rätt. Börja planera in din egentid redan nu eller ta med dig vännerna på lite Copperchill!

Tiderna som gäller för detta paket:
Frukost: 08.30
Spa: 10.00-12.00
Lunch: Från 12.00 (välj mellan gryta på jämtländsk högrev eller fiskgryta)
Åldersgräns: 14 år

Pris: 595 SEK 
Bokas här eller via info@copperhill.se

I paketet ingår

Alla våra erbjudanden

winter-hotel-wide-view-copperhill-mountain-lodge

Stay More – Save More

Mer tid att njuta till mindre kostnad- bo hos oss minst tre nätter under hela januari och erhåll 20% rabatt på rumspriset.

Läs mer
Copperhill Mountain Lodge

The Getaway

Paketet som ger dig bästa möjliga förutsättningarna för att riktigt kunna koppla av. The Getaway inkluderar allt du behöver!

Läs mer
copperhill_julpaket (1)

Köp presentkort

Överraska någon du tycker om med lite avslappnat lodgeliv, fjällnära mat eller prisbelönt spa. Du bestämmer själv värdet på presentkortet.

Läs mer
Copperhill Mountain Lodge-Summer

Gourmetpaketet

Njut av allt vad fjällvärlden har att erbjuda- ski in ski out från hotellet till Åres liftsystem, spa med fantastisk utsikt över Åreskutan och de lokala råvarorna i din 6-rättersmeny

Läs mer
Sommrväg skutan

Travel green

Ta tåget till Åre, bo os oss minst tre nätter och låna en BMW-hybrid gratis under två dagar. Boka vårt Travel Green paket!

Läs mer
Copperhill Mountain Lodge

Sportlov 2022

Detta är ett av våra populära familjepaket som är som gjort för dig som vill njuta till fullo av skidåkning, god mat och avkoppling med familjen

Läs mer
winter-friends-skiing-cross-country-copperhill-mountain-lodge

Påsklov 2022

Upplev påsken i Åre med långa, ljusa dagar, fantastisk skidåkning god mat, lyxiga stunder på spa och aktiviteter för barnen.

Läs mer
Maj löpning berg

Workout Åre

Frisk fjälluft, träning varvat med inspiration, avkoppling på spa och mat på lokala råvaror. Välkommen på vårens bästa energiboost!​

Läs mer
winter-women-outdoor-pool-spa-copperhill-mountain-lodge

Möhippa i Åre

Fira den blivande bruden i en magisk fjällmiljö! Kom njut av en fantastisk utsikt, avkopplande stunder i vårt spa och roliga aktiviteter tillsammans.

Läs mer
northern-lights-copperhill-mountain-lodge

Norrskenspaketet

Under höst och vinter är chansen att uppleva Norrsken som störst och bor du hos oss uppe på Förberget har du verkligen första parkett när det infaller.

Läs mer
winter-night-hotel-copperhill-mountain-lodge

Julpaketet 2022

Upplev en jul full med liv, service och med den där julkänslan som du längtar till. Utanför är det vinter, inne i foajén är granen klädd och brasan tänd.

Läs mer
Copperhill Mountain Lodge

Nyårspaketet 22/23

Fira nyår i Åre tillsammans med oss! En sprakande nyårsvecka fylld med härliga möten, livemusik, en varm atmosfär och tid att vara med de du tycker om.

Läs mer
summer-people-hiking-mountain-copperhill-mountain-lodge

Vandringspaketet

Årefjällen erbjuder fantastiska vandringsleder, några finner du strax utanför hotellet. När benen är trötta väntar spa, vällagad mat och en skön säng på hotellet.

Läs mer
Scroll to Top