Sommarpaketet

Från 706 sek/pers/natt inkl. 2-rätters middag

En fantastisk natur och ett rikt aktivitetsutbud i byn tillsammans med de ljusa nätterna, hotellets vällagade mat och prisbelönta spa gör Copperhill Mountain Lodge och Åre till det perfekta resmålet även på sommaren. Detta paket är speciellt framtaget för dig som vill uppleva fjällen tillsammans med familjen.

Om erbjudandet

Detta är ett perfekt paket för dig som vill uppleva den svenska fjällvärldens enda designhotell och de magiska fjällen tillsammans med familjen. Familjepaketet sommar är ett extra förmånligt paket på boende och mat för hela familjen och aktiviteter i Copperkids varje dag. Låt oss ta med barnen på korvgrillning, pyssel, skattjakt och annat på eftermiddagen medan du kopplar av framför öppna spisen eller i vårt spa. Win-win för alla!

Pris: Från 706 SEK/pers/natt (del av svit) inkl. 2-rätters middag.

Erbjudandet är bokningsbart 28 juni – 3 juli samt 5-11 juli 2020 och kan ej kombineras med andra erbjudanden

Bästa pris hittar du på webben

I paketet ingår

  • Boende för hela familjen
  • Frukostbuffé
  • Entré till Level Spa & Health Club
  • Valfri 2rätter från vår á la carte meny
  • Arrangerade aktiviteter varje eftermiddag i Copperkids

Alla våra erbjudanden

winter-hotel-sun-lift-copperhill-mountain-lodge

Köp presentkort

Överraska någon du tycker om med lite avslappnat lodgeliv, fjällnära mat eller prisbelönt spa. Du bestämmer själv värdet på presentkortet.

Läs mer
winter-friends-skiing-cross-country-copperhill-mountain-lodge

Turpaketet

Är du nyfiken på turskidåkning eller är en van turskidåkare som vill utforska Åres fjällvärld? Kombinera aktiva dagar med avkopplande stunder på hotellet!

Läs mer
food-hands-spoon-restaurant-copperhill-mountain-lodge

Gourmetpaketet

Kom och upplev en fantastisk smaksensation och fjällnatur utöver det vanliga! Njut av fantastiska smaker och allt vad fjällvärlden har att erbjuda.

Läs mer
winter-women-outdoor-pool-spa-copperhill-mountain-lodge

Möhippa i Åre

Fira den blivande bruden i en magisk fjällmiljö! Kom njut av en fantastisk utsikt, avkopplande stunder i vårt spa och roliga aktiviteter tillsammans.

Läs mer
winter-hotel-view-vallet-skutan-copperhill-mountain-lodge

Stay more – save more

Få mer skidåkning för pengarna och njut när Åre är som allra bäst. Bo hos oss minst tre nätter och erhåll 20% rabatt på hotellets ordinarie priser.

Läs mer
summer-hotel-view-car-bike-copperhill-mountain-lodge

Åre Extreme Challenge

Som stolt samarbetspartner till Nordens första och största multisporttävling erbjuder vi boende på fjällvärldens enda designhotell till bra priser.

Läs mer
summer-hiking-view-people-mountain-copperhill-mountain-lodge

Vandringspaketet

Årefjällen erbjuder fantastiska vandringsleder, några finner du strax utanför hotellet. När benen är trötta väntar en skön säng på hotellet.

Läs mer
summer-runners-mountain-copperhill-mountain-lodge

KIA Fjällmaraton

Vila upp dig med spa och en skön säng hos oss inför loppet och ta sedan ut krafterna på fjället! Efter loppet ser vi till att du blir rejält bortskämd.

Läs mer
woman-sitting-poolside-spa-copperhill-mountain-lodge

We Love Sundays

Vi älskar söndagar! Detta vill vi hedra genom att erbjuda både en gedigen fikabuffé och bra priser på boende. Gör söndag till din favoritdag också!

Läs mer
summer-animated-hotel-view-copperhill-mountain-lodge

Åre Höstmarknad

Besök Åre höstmarknad och upplev ett färgsprakande Åre. Höstmarknadshelgen bjuder på en härlig, frisk och händelserik fjällhelg.

Läs mer
woman-child-biking-mountain-copperhill-mountain-lodge

Höstlovspaket 2020

Upplev ett aktivt och äventyrligt höstlov i ett krispigt och färgglatt Åre. Bo rymligt, njut av vårt fina spa och ta del av en fantastiska fjällnatur.

Läs mer
hotel-bmw-terrace-copperhill-mountain-lodge

Travel green

Boka detta paket och ta tåget till Åre så får du låna en BMW-hybrid under två dagar när du stannar hos oss tre nätter eller mer.

Läs mer
northern-lights-copperhill-mountain-lodge

Norrskenspaketet

Under höst och vinter är chansen att uppleva Norrsken som störst och bor du hos oss uppe på Förberget har du verkligen första parkett när det infaller.

Läs mer
winter-night-hotel-copperhill-mountain-lodge

Julpaketet 2020

Upplev en jul full med liv, service och med den där julkänslan som du längtar till. Utanför är det vinter, inne i foajén är granen klädd och brasan tänd.

Läs mer
winter-night-hotel-sign-copperhill-mountain-lodge

Nyårspaketet 20/21

Fira nyår i Åre tillsammans med oss! En sprakande nyårsvecka fylld med härliga möten, livemusik, en varm atmosfär och tid att vara med de du tycker om.

Läs mer
winter-skier-slope-are-copperhill-mountain-lodge

Sportlov 2021

Detta är ett av våra populära familjepaket som är som gjort för dig som vill njuta av all skidåkning och ha en mysig stund med familjen.

Läs mer
winter-hotel-sun-lift-copperhill-mountain-lodge

Påsklov 2021

Upplev påsken med fantastisk skidåkning, vidunderliga vyer, god mat, lyxiga spastunder och fullspäckat med aktiviteter för barnen.

Läs mer
Scroll to Top